onsdag, november 04, 2020

Novemberkalenderen, del 4

 Hvad gør man på en dag, hvor:

 • der er en hadsk tone mellem folk, der er politisk uenige, også selv om det ikke er vores land, det handler om. Jeg er træt af den tese, at hvis personen konkluderes dum, så er vedkommendes tilhængere nok også dumme.
 • hvor regeringen slår benene væk under en hel branche og mange familier, inklusive de andre brancher, der servicerer den branche.
 • hvor jeg skal vente til i morgen for at høre, hvor begrænset jeg og andre i min kommune skal være
 • kolleger rødblussende gjorde deres bedste og hvor de trætte gik hjem med vished om, at deres børn ikke får den bedste version af mor i dag.
 • halsen og forkølelsen driller
Jeg kreerede en forkølelsessuppe ud fra de forhåndenværende søms princip: bouillonterninger, vand, de sidste rester af poser med frosne suppeurter og porrer, hvide bønner fra frost, de rynkede gulerødder i køleskabet og reven Prima Donna. Nu er jeg mæt og tilpas og kan bedre overskue den verden, jeg er sat i.


Der er ikke meget gavekalender over dette indlæg, men jeg er stolt af, at jeg ikke igen-igen lavede havregrød, men fik tilføjet andre fødevaregrupper. Det er vel også en gave til mig selv, når trætheden fylder.

Dette er en novemberkalender, en gave til mig selv. En gave, som skal udfordre mig til i en måned at skrive et indlæg hver dag, lille eller stort. Indholdet skal være med fokus på noget, jeg gør, som jeg ellers tit hopper over, fordi jeg er for træt, fordi jeg skal noget andet osv. Det kan være også noget, der gør mig glad nu og her. Noget der gør mig glad, når det er udført ( helt ærligt håber jeg, at der bliver mange af de dage med det indhold, men realistisk set sker det nok ikke, fordi jeg blogger om det)


8 kommentarer:

 1. Tjah, hvad gør man? Jeg holder mig udenfor og praktiserer en bestemt type meditation, jeg har lært 😊
  En stor del af min mors familie har i årtier været minkavlere ovre på Gjøl og jeg kan sagtens sætte mig ind i, at det må være ganske forfærdeligt at miste sit livsværk og levebrød.
  Alligevel synes jeg, at det vil være hovedløs gerning at risikere endnu en pandemi med udspring i danske mink og at en vaccine vil være mindre virksom pga ukontrollabel mutationer i virus.
  Det er en rædsom tid, vi lever i og det er svært at være vidne til en del af de konsekvenser, den har for mange.

  SvarSlet
  Svar
  1. Henriette, jeg forsøger også at holde mig udenfor. Og ja du har ret, jeg tror bare at den måde man har behandlet minkfarmerne indtil nu i den her situation gør frustrationerne endnu mere intense.
   Hvis eksperternes vurdering er rigtig, så er jeg enig med dig i, at man er nødt til at gøre dette. Og ja det er en rædsom tid med mange svære konsekvenser.

   Slet
 2. Det har været en dag med voldsomme nyheder fx om de danske minkfarme og det amerikanske valg. Vi må huske at gøre noget godt for os selv. God bedring til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Madame, vi kan ikke ændre så meget på det valg og vi kan heller ikke ændre på coronaens indtog, så vi må gøre noget godt i det små.

   Slet
 3. Det har ikke været en af de bedste dage. Tv-lægen sagde forleden dag, at han kun bliver bekymret, hvis det handler om ting, vi ikke kan styre.
  Jeg er derfor lidt bekymret nu ... der er lidt for meget lidt for meget uden for kontrol.
  Jeg går i seng, siger Maude.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg kan godt følge dig. Jeg tror også jeg går i seng. Må dagen i morgen se lysere ud.

   Slet
 4. Åh ja, det er en meget anderledes og fortvivlende verden vi oplever i denne tid. Mange hilsener Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Marianne, det er en underlig tid lige nu.

   Slet