søndag, november 08, 2020

Novemberkalenderen, del 8

 Datteren skulle låne mit spejlreflekskamera, så hun kom med rundstykker og kage i formiddag. Det brugte vi så masser af tid på at nyde, hvorefter hun og jeg kørte til Blokhus Klitplantage og gik en lang tur med tid til at nyde naturen og tid til at snakke.

Undervejs var vi også vidner til et lille drama. Plantagen bruges af mange forskellige, heriblandt også ryttere til hest. I dag faldt en pige af sin hest, da den pludselig satte i galop. Som den sygeplejerske jeg er, blev tempoet lige sat på, men hun var på benene, da jeg kom derhen. Hun havde fået en forskrækkelse, det sås tydeligt i hendes øjne, men heldigvis ikke slået sig nævneværdigt, så hun hoppede op på hesten igen. Alle tre piger havde både sikkerhedsveste og hjelme på, men derfor kunne hun godt være landet forkert, så der var kommet brug på et håndled eller et ben. Det var så ikke sket, og vi ønskede hinanden en god tur videre frem.

Resten af eftermiddagen er gået stille og rolig med hækling og af og til lidt fjernsynskiggeri. Intet har dog rigtig kunnet holde min interesse fanget. Der er alt for mange tanker, der svirrer i mit hoved, og der er hækling bedre end film til at holde dem i ro.

Gaven til mig selv i dag, var at jeg tog mig sammen til at lave den aftensmad, jeg havde planlagt og ikke som ellers hoppede over hvor gærdet er lavest. Nu har jeg rester, som kan bruges til madpakke i morgen. Det føles godt og jeg vil glæde mig til den hjemmelavede madpakke i morgen.


Dette er en novemberkalender, en gave til mig selv. En gave, som skal udfordre mig til i en måned at skrive et indlæg hver dag, lille eller stort. Indholdet skal være med fokus på noget, jeg gør, som jeg ellers tit hopper over, fordi jeg er for træt, fordi jeg skal noget andet osv. Det kan være også noget, der gør mig glad nu og her. Noget der gør mig glad, når det er udført ( helt ærligt håber jeg, at der bliver mange af de dage med det indhold, men realistisk set sker det nok ikke, fordi jeg blogger om det) 

8 kommentarer:

 1. Jeg er stadig lidt misundelig over, at du så let kan komme til både strand (i går) og klitplantage. Jeg har heldigvis fundet et mindre overrendt sted at gå end Damhusengen, hvor vi nærmest går i kortege rundt om engen. Når jeg hopper på cyklen og kører ca. 1½ km mod vest, så kommer jeg til Vestvolden, hvor der er gode stier på begge sider af voldgraven. Motorvejen løber godt nok på ydersiden af volden på dette sted, men den kan jeg godt abstrahere fra, når der er masser af træer og en god sti :)
  Mette L

  SvarSlet
  Svar
  1. Mette. jeg nyder også at kunne hurtigt til de steder. Hvor er det godt at du har fundet et travested :-)

   Slet
 2. Det var vel nok godt, at pigerne brugte sikkerhedsveste og hjelme.
  Her hos os lavede Uffe god mad, og vi skal nyde resterne i dag. Det er dejligt, når man har mad til flere dage :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Madame, det synes jeg også. Dejligt at Uffe laver mad og rester er skønt at have. Det er som om man hopper over nogle opgaver :-)

   Slet
 3. Rester til madpakken, skal man absolut ikke kimse ad - og dejligt hestepigerne var klædt sikkert på til anledningen.

  SvarSlet
  Svar
  1. A+K, man skal aldrig kimse af rester. Det kan nemt gå galt, når man falder af en hest, så jeg roste dem også for deres sikkerhedsudstyr :-)
   PS jeg kan ikke få lov til at kommentere hos jer. Jeg tror måske, jeg ryger i jeres spambunke :-)

   Slet
 4. Dette er på ingen måde ment for at forklejne din reaktion på pigens styrt, men jeg håber da sandelig, at stort set alle ville ile til for at tjekke, om der var sket hende noget!
  Vi er også meget glade for vores mange gode steder at tage hen, men vi glæder os naturligvis mest til, at hele situationen vender tilbage til et mere normalt stade.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, nej jeg tænker også andre ville have ilet til. Mine børn syntes som børn, at deres mor indimellem var lidt for ihærdig med at tilbyde sin hjælp ;-)

   Slet