fredag, november 13, 2020

Novemberkalenderen del 12 og 13

 Min gave til mig selv har været ikke at lave noget, ikke skrive indlæg, ikke sørge for alt muligt blev håndteret. Efter min halve arbejdsdag i går og kontorarbejde hjemme gav jeg mig selv fri fra alt i går aftes. Og det fortsatte jeg med i dag.

Jeg har hæklet, jeg har spillet wordfeud og lagt syvkabale, jeg har kigget udi luften og dagdrømt. Lidt har jeg lavet, men det blev hurtigt overstået for at vende tilbage til stilstand.


Og jeg har nydt det. Min infektion med halsonde og forkølelse vil ikke rigtig helt forsvinde. Jeg har mundbindet mistænkt for at have den effekt, det har jeg dog ingen evidens for overhovedet. Det kan meget vel være mentalt. Men vi har alle meget tørre halse, så når man i forvejen har en øm hals, så lyder det da meget logisk, at den har sværere ved at gå helt væk eller?

Sidst på eftermiddagen havde jeg hovedpine, diagnosen stillede jeg selv, alt for megen sidden herinde uden frisk luft, alt for megen kiggen på skærm. Medicinen, der altid dur, er en gåtur.

Og så gik jeg der, mens solen gik ned, gæssene fløj skræppende over mit hoved (link til min lille video med gæs) og hovedet føltes lettere. På vejen hjem talte jeg med min ældste lillesøster og fik vendt coronasituationen. 5 km blev det til i den skønneste skumringstime.


Hjemme igen fik vi tomatsuppe med ostebrød akkompagneret af pressemøde. Og i fryseren ligger der is, masser af is, som venter på to iselskende mennesker. Det kunne passende være en god tv-dessert.

Mange har det svært, sygdom, tab af virksomhed, tab af mennesker, mangel på job, usikker livssituation osv. Jeg skønner på, at mit liv er som det er. Jeg er taknemlig for, at mit arbejde føles meningsfuldt og givende, at mine børn og svigerbarn trives med det de har gang i, og at min familie holder sammen.

God novemberaften til dig.


Dette er en novemberkalender, en gave til mig selv. En gave, som skal udfordre mig til i en måned at skrive et indlæg hver dag, lille eller stort. Indholdet skal være med fokus på noget, jeg gør, som jeg ellers tit hopper over, fordi jeg er for træt, fordi jeg skal noget andet osv. Det kan være også noget, der gør mig glad nu og her. Noget der gør mig glad, når det er udført ( helt ærligt håber jeg, at der bliver mange af de dage med det indhold, men realistisk set sker det nok ikke, fordi jeg blogger om det)7 kommentarer:

 1. Undskyld min sure kommentar på et tidligere indlæg 🤦‍♀️ men nogle gange tager bekymringerne overhånd, så jeg kommer til at støde andre og gøre dem kede af det. Jeg er ked af, at det gik ud over dig.

  At gå tur er bare det bedste, jeg elsker det. At komme ud og nyde vejr og vind og alle forandringerne.
  Jeg vil helst være stille på mine ture, så derfor går jeg alene. Jeg får vendt tankerne uden at skulle tage stilling til andre.
  God aften og god is - vi har lige spist vores aftenis.

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle, jeg er glad for at du også skrev denne kommentar :-)
   Som dig elsker jeg også at gå alene, jeg kan også godt lide at gå med andre, men der er nemlig noget ganske særligt over turene alene.
   Tak, vi nød også vores is (og spiste alt for meget) :-)

   Slet
 2. Åh, kunne I da bare få vendt coronasituationen til slet ikke at være der!
  Men pressemødet var fint og Heunicke og Tyra Grove Krause (og senere Geisling) forklarede sig godt og fik min tillid til beslutningens rigtighed til at stige lidt i forhold til de seneste dage.
  Dejligt gåsebillede! Jeg elsker bare synet af de kæmpestore flokke på himlen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg synes også jeg har fået lidt mere tiltro på visse punkter, men jeg synes stadig den måde de har håndteret den frygtelige situation for minkavlerfamilierne er grusom. Og det vidner regionens kriseberedskabs beretning også om.

   Slet
 3. Kom jeg mon til at slette min kommentar? Nå, men jeg skrev, jeg savnede gåsetræk. De flyver ikke hen over byen her. Men jeg husker så godt lyden og synet af store eller mindre flokke gæs, da jeg var barn.
  Tillykke med anerkendelsen af jeres artikel.

  SvarSlet
  Svar
  1. Betty, jeg må da lige tjekke min spammail, om du var røget i den. Dejligt at du gider at skrive igen.
   Gåsetræk er et fantastisk syn og vi har det hvert år og jeg betages lige meget hver gang :-)
   Tak :-)

   Slet