mandag, november 02, 2020

Novemberkalenderen, del 2

 Jeg vidste godt, at der ville være knebent med overskud og tid til at gøre noget godt for mig selv i dag. For første gang i næsten en uge skulle jeg møde på arbejde i stedet for at sidde herhjemme og arbejde. En ny kollega skulle introduceres, min forkølelse vil ikke rigtig gå i sig selv igen (den er bedre, men jeg er et meget utålmodigt menneske hvad angår sygdom hos mig selv) og jeg skulle bære maske det meste af dagen.

Jeg kom gennem dagen, og det var langt hårdere at bære maske end jeg havde regnet med. Fordi vi skulle gå en del rundt på sygehuset og afdelingen, skulle vi have maske på meget af tiden. Kun bag en lukket dør kunne vi tage den af. Jeg satte to tomme stole mellem vores stole, så jeg ikke blev fristet til at rykke tæt på, når computer drillede eller når jeg skulle vise noget.

Da jeg gik hjem, kom jeg forbi sygehusets kantine og med en begyndende hovedpine og en mund, der var totalt tør efter mange timer bag bindet, kunne jeg ikke modstå fristelsen.

Min ene kalendergave til mig selv blev et lækkert kærnemælkshorn. Jeg nød det i fulde drag herhjemme sammen med teen, mens jeg ventede på, at seniormødet i PKA skulle starte som webinar. Godt at jeg havde fået en kage, for lyden virkede ikke, og de fralagde sig ansvaret for dette, selv om jeg fint kunne få lyd på alt muligt andet. Så jeg hoppede ud af det møde. Det samme gjorde min søster, hun kunne heller ikke få lyden frem.

Min anden kalendergave blev at finde min varmepude frem, lune den i mikroovnen og så ligge mig på sofaen og lade varmen kærtegne mine ømme nakkemuskler. Det havde de bestemt ikke noget imod, og jeg nød efterfølgende fravær af muskelspænding fra hårgrænsen til skulderne.

To små ting, men som hver især gav mig lidt energi igen. Det er slet ikke så ringe endda

God aften til dig


Dette er en novemberkalender, en gave til mig selv. En gave, som skal udfordre mig til i en måned at skrive et indlæg hver dag, lille eller stort. Indholdet skal være med fokus på noget, jeg gør, som jeg ellers tit hopper over, fordi jeg er for træt, fordi jeg skal noget andet osv. Det kan være også noget, der gør mig glad nu og her. Noget der gør mig glad, når det er udført ( helt ærligt håber jeg, at der bliver mange af de dage med det indhold, men realistisk set sker det nok ikke, fordi jeg blogger om det)

6 kommentarer:

 1. Det er en skøn ide, du har fået med novemberkalender. Den glæder jeg mig til at følge.

  SvarSlet
 2. November er begyndt lidt sejt for dig. Jeg håber, udviklingen går den rigtige vej!
  Selvforkælelse hjælper. I hvert fald lidt ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, den er godt nok sej, den forkølelse og halsonde jeg har pådraget mig. Selvforkælelse hjælper altid (næsten) :-)

   Slet
 3. Uuuhhh, du siger noget. Sådan en ærtepose, varmet i mikroen, hvis det kan hjælpe på de evindelige og hårknudeagtige muskelspændinger fra hårgrænsen til skulderne, så skal jeg da vist ha' fat i mandens varmepude. Det trænger jeg voldsomt til, efter at ha' siddet her så længe, så der snart gror mos på mig...
  Mette L (husker det denne gang :) )

  SvarSlet
  Svar
  1. Mette :-)
   Jeg blev forbavset over at det rent faktisk løsnede op for spændinger, så jeg skal helt sikkert have den fundet frem i aften.

   Slet