torsdag, august 23, 2007

ET PAR

Smid-ud-mentaliteten har trange kår her i huset, og da køb-ind-mentaliteten også er tilstede, er huset ved at drive mig til vanvid.

Nu havde jeg lige taget mig sammen til at smide tolv tekrus ud, de havde alle skår, og da jeg nævner det for landmanden, ser han helt forkert ud, for de er jo en del af vores historie.

Da vi mødte hinanden og skulle lære hinanden at kende, fandt vi hurtigt ud af, at vi begge drak te, og ydermere at vi måtte have samme smag. Vi havde begge to seks krus fra samme firma og næsten identiske. De har fulgt os i mange år(over 26 år), men opvaskemaskinens indtog ødelagde kanterne, og nu synes jeg, at de skal ud. Måske skal jeg gemme et par som et minde om vores fælles gode smag :-)

10 kommentarer:

  1. Hej Lene
    Godt at høre du er frisk og igang igen. Kender godt de krus der ;) og det der med at gemme alt for længe. Mvh Jette

    SvarSlet
  2. Åhhh, jeg kende det der. Vi kæmper også for at få muget ud i nogle af alle de gamle ting. Vi var i Ikea sammen for første gang for nylig, hvor manden overraskede mig ved at have spenderbukserne på. Det resulterede i bl.a. et helt nyt spisestel. Men hvad så med de gamle tallerkner? De uens, men dem som har fulgt os. Ud af de 16 der var blev 4, fire, smidt ud. De øvrige befinder sig nu i garagen. Jeg tvivler på, at de ryger ud foreløbigt!

    SvarSlet
  3. De krus er jo helt nostalgiske, dem skal du helt klart da gemme et par stykker af:) Har aldrig haft dem selv men jeg mindes tydeligt at de var i mængder i en af mine veninders barndomshjem, forøvrigt sammen med det store runde mørkglaseret alskebæger:)

    SvarSlet
  4. Herligt at blive mindet om en tid engang, for de krus havde de i min venindes hjem. Jeg kan stadig føle den ru kant på fortænderne, når kruset ved et uheld ramte :-)

    SvarSlet
  5. Jette, mon man bliver klogere?

    Nina, og vi har desværre et stort loft og en hel lade og ..... vi bliver nødt til at blive boende her :-)

    Pia, de var vist vældig på mode, mine forældre har dem i en blå udgave ;-)

    Liselotte :-) jeg havde helt glemt den fornemmelse, for jeg drikker ikke af dem mere.

    SvarSlet
  6. Sjovt sammentræf. Har lige været oppe på mit halvstore loft, hvor jeg lige skulle ha en kasse med ned til oprydning, deri 6 krus i en 3. nuance brun som jeg fik som teenager sammen med et stativ til at hænge dem på, de er nu kommet i brug en tid igen, nostalgien længe leve. Puk

    SvarSlet
  7. Ja det var pudsigt Puk :-)

    SvarSlet
  8. Jeg har nogle krus mangen til. Men de er parkeret bagerst på en hylde, måske jeg skulle finde dem frem igen. For mig er der vist ting, som er smukke altid...

    SvarSlet
  9. Jeg fik 6 krus mage til dine da jeg flyttede hjemmefra. Det sidste tjente en rum tid som arbejds-kaffekrus - og røg ud for nylig, da det var blevet for skåret og grimt.

    Men jeg har aldrig haft bedre krus til at holde kaffen eller theen varm...

    SvarSlet
  10. madame, de er smukke, og det er kun fordi de er fulde af skår, at jeg synes de skal ud.

    Lizelotte, nemlig

    SvarSlet