fredag, august 10, 2007

AHHH


Solen skinner fra en næsten skyfri himmel, det er det perfekte høstvejr, men vores sidste marker er ikke klar endnu, ærgerligt.

Siden vi kom hjem, har jeg følt mig ved siden af, men de her to fridage, hvor jeg har haft tid til at få ryddet op, støvsuget al spindelvæv og uanede mængder af hundehår væk og læse bøger under parasollen, har givet mig mit hoved tilbage.

Blomsterne har fået vand og er blevet nusset lidt om, og en høstanemone har nu fundet ud af, at det er høst.Og tidslerne skyder op imellem roserne, kønne er de, men jeg må hellere få luget dem væk.



Datteren har også fri, så vi gik lidt omkring den varme grød, men så tog vi os sammen. Hun løb og jeg intervalløb(1 minut og 5 minutters gang) 3 km. Det luftede lidt, da vi kom ud på vejen, men jeg skal da lige love for, at sveden har fundet sin vej ud af huden nu. Jeg sidder med håndklæde og tørrer mig, mens jeg nyder en sommerdrink, datteren har lavet.


Det her er afslapning, og jeg skal først møde ved midnat, så jeg har endnu meget af dagen tilbage herhjemme. Ahhhh

9 kommentarer:

  1. Sådanne dage kan man leve mange arbejdstimer på, det er jo disse gode dage der giver energien til at det andet:)
    Uhmm den drik ser frisk og dejlig ud, mmmmmm

    SvarSlet
  2. Det var den også Pia, det skulle være cider, men det havde vi ikke, så blev det abrikossodavand, jordbær og isterninger.

    SvarSlet
  3. Hej Lene
    Godt løbet (gået)... jeg har de samme tanker, må vist hellere se at komme igang... kan finde mange undskyldninger... lige nu er det for varmt.... læser igen lige lidt i "Løberens nye træningsbog" ;) Mvh Jette

    SvarSlet
  4. Hej Jette og velkommen her, jeg kan se på din blog at vi har flere ting tilfælles bl.a fag og egn.Så jeg glæder mig til at læse med hos dig. og varmt var det, men godt bagefter.

    SvarSlet
  5. Ja, det har vi. Har kigget med hos dig et stykke tid, og nikket genkendende til meget af det du giver indtryk/udtryk af/for, både arbejdsliv og hjemmeliv. Hyggeligt og morsomt.

    SvarSlet
  6. Lene, du er så flittig. Min havetrænger godtnok også til at blive luget...

    God arbejdslyst i aften.

    SvarSlet
  7. Lizelotte, det blev nu kun lige i et enkelt bed, at jeg lugede :-) og tak, jeg er spændt på hvordan vagten forløber, jeg er ikke vant til nattevagter mere.

    SvarSlet
  8. God arbejdslyst! Det skal nok gå med sådan en energi-dag, du har haft!

    SvarSlet
  9. tak skal du ha Nina

    SvarSlet