søndag, august 19, 2007

TØR OG TØR

Dagen har været dejlig, tør og til sidst endda en dejlig sol, der varmede kroppen. Men ikke noget vejr, der tørrer. For lidt vind og for lidt gennemslagskraft fra solen betød, at det heller ikke blev i dag, at der skulle høstes.


Landmanden tog Laika og mig med på inspektion ned ved kornmarkerne. Laika stortrives sammen med os på vandring, så det passede ikke damen at blive sendt hjem, fordi hun ikke ville høre efter. Godt nok forsvandt hun ud af vores synsvidde, men da vi havde gået 300 meter, og jeg kaldte på hende, så dukkede hun frem fra buskene og stormede hen til os :-)


Kornet bølgede meget lidt, og landmanden håber på bedre tørrevejr, så vi drog hjem igen, og Laika skulle lige ned og gå grøften igennem.


Køn ser hun ikke ud, men hun har det helt sikkert sjovt.

Nå men når vi ikke kunne høste, kunne vi jo lige så godt…… køre en tur på motorcyklen. Hallund kro har i sommerhalvåret en gang om måneden MC kaffebord for 30 kr. pr. næse. Her er alle mulige kager og også alle mulige motorcykelmodeller, så det blev en hyggelig eftermiddag. Og udsigten hjemad fejlede ikke noget.

7 kommentarer:

  1. Jeg synes, jeg kan mærke lugten af korn bare ved at se på dine billeder. Og sikke en dejlig hund du har, hun er køn!

    SvarSlet
  2. How,how hvor I hygger, dig og så ham landmanden - det er vist på høje tid det bliver høstvejr!

    SvarSlet
  3. Duften af korn er dejlig, madame, og sådan en gåtur er lise for sjælen. Laika er en dejlig hun, hun kan være ret så sjov i sine ansigtsudtryk :-)

    fru koch, vi udnytter tiden, for lige pludselig så er der travlt og så bliver han fraværende og ikke til at føre en samtale med ;-)

    SvarSlet
  4. Samme vejr her igår søndag.
    Spørgsmål til mig igår:
    Er du blevet missionsk på dine gamle dage, siden du ikke høster idag?

    Det er svært at forklare udenforstående, at tørvejr og tørrevejr ikke er det samme.
    Der skal vind til, når første halvdel af august er passeret.

    SvarSlet
  5. Nej hvor er hun sød din Laika.
    Og sikke nogle flotte billeder:-)

    SvarSlet
  6. Det ser så dejligt ud - derude på landet :)

    Sådan et landbarn som mig kommer helt til at savne den stikken, man får når der høstes...


    Håber du vil være med i "10 positive" hos mig.

    SvarSlet
  7. farmer, der er nemlig stor forskel, og her i huset prøver vi at holde en fridag om ugen, som så er søndag, med mindre dyr og mennesker skal passes, men i høsten så høstes der også på en søndag.

    Tak Judith, ja hun er vakker :-)

    Mrsbaloui - det kan nemlig stikke,men duften er dejlig :-) Og hvis du glider lidt længere ned af mine sider, så har jeg lavet 10 positive om mig selv :-)

    SvarSlet