onsdag, august 22, 2007

JULEAFTEN AFLYST

Nej så galt er det ikke, men jeg glædede mig jo, og nu kan jeg så sidde her og læse blogs, og det er også godt, men energi til at kommentere har jeg ikke.

Arbejdsdagen blev lige to timer kortere, for da gav jeg op. Svimmelhed, kvalme, hovedpine og klamsved kæmpede om at frarive mig opmærksomhed og koncentration om arbejdet. Nu har jeg så sovet 4 timer, tilstanden er bedre, så nu dapper jeg lidt rundt, drikker te, kigger hos de forskellige, mens fodbolden ruller bag mig.

Måske skulle jeg prøve at strikke lidt, nettet er placeret strategisk et sted, hvor jeg hver dag kommer forbi for at minde mig om en trøje, som endnu ikke er færdig, den har sådan set snart været på vej i et år nu. Måske sku jeg, men jeg ku jo også la vær ;-) Ingen hast, ingen stress, aftenen er helt min egen.

16 kommentarer:

 1. God bedring, stakkels Lene. Hvis jeg var tættere på ville jeg komme og servere te og lægge kolde klude på din pande :-)

  Du trænger til en sygeplejerske!

  SvarSlet
 2. tak Lizelotte, men så er det jo godt at jeg kan få blogvarme hilsener :-)

  SvarSlet
 3. også god bedring herfra mig. Håber du snart er frisk igen.

  SvarSlet
 4. Ægerligt med sangen, men så må glæde dig - igen - til næste gang, og det er da ikke så ringe endda. Rigtig god bedring.

  SvarSlet
 5. Tak Anne og sister bonde, og ja jeg glæder mig allerede til næste onsdag :-)

  SvarSlet
 6. Åh din stakkel - plej dig selv! nu har du plejet de andre længe nok nu må det være din tur. Sender healende og gode vibrationer nordpå herfra .....

  SvarSlet
 7. tak fru koch, jeg slapper af og læser :-)

  SvarSlet
 8. Hej Lene. Husk, at tænke på dig selv i morgen, ta' ikke på arbejde for tidligt, du vil bare smitte alle de andre. God bedring til dig.
  Hilsen Jette

  SvarSlet
 9. Ja, rigtig god bedring, jeg håber det går bedre i dag. Bare det ikke er den patient, der var isoleret, der har smittet dig.

  SvarSlet
 10. Arj hvor ærgerligt! Rigtig, rigtig god bedring til dig!

  SvarSlet
 11. Jeg var selv lidt fraværende i går, og holdt mig væk fra computeren. Derfor først mit ønske nu om en god bedring til dig. Du har brug for kærlig omsorg og pleje, det har vi alle af og til. Jeg håber virkelig, du har det meget bedre i dag, og at solen også skinner, der hvor du er.

  SvarSlet
 12. Håber du har det bedre idag, Lene! Men husk at tage dig tid nok, til at blive helt frisk. Nogle gange kommer vi for hurtigt igang, men det kan vist ikke betale sig. Rigtig god bedring! :0)

  SvarSlet
 13. Rigtig god bedring, Lene :-) det er øv at være forkvalmet - jeg hader det!

  SvarSlet
 14. tak skal I ha alle sammen, jeg har det bedre og har været på arbejde i dag.

  SvarSlet
 15. God bedring, og strikketøyet lar du bare ligge. Man skal ikke strikke når man er pjusk.

  SvarSlet
 16. Tak Hege, og hvor jeg elsker norsk :-) jeg føler jeg er lidt pjusk ;-)

  SvarSlet