torsdag, september 16, 2010

MIT VINDUE

Solen kommer af og til med et enkelt solstrejf. Hver gang lyser høstanemonerne op uden for mit vindue.

IMGP1503

IMGP1505

Jeg har fået ryddet op, så jeg har et læseværelse, men jeg vil helst sidde i stuen med udsigt til høstanemonerne.

Landmanden har tændt op i brændeovnen, jeg har en snert af ondt i halsen, så varmen nydes, mens jeg læser om, hvordan vi mennesker altid  ser verdenen gennem vore øjne. Og de øjne er præget af vores opvækst, vores viden, vore holdninger/værdier, vores sindstilstand netop nu. Vi tolker konstant, også når vi tror, vi forholder os objektivt til noget.

Hvis jeg lød trist eller træt i forrige indlæg, så kan jeg kun sige, at jeg måske synes, jeg mangler noget at skrive om her på bloggen. Min blog handler jo meget om min hverdag som sygeplejerske, landmandskone, mor, og lige nu har mine børn det godt i København, lige nu har min afdeling det godt uden mig, lige nu er landbruget i gang med sin mest travle periode og jeg?

Jeg går i skole, suger viden til mig, nyder at være studerende, men jeg har svært ved at sætte ord på det herinde, og de andre ting er ikke så meget i fokus lige nu.

IMGP1512

Så nej, jeg er ikke trist, jeg er lidt træt, men først og fremmest nyder jeg at få fyldt ord i mit hoved, men hold da op hvor de fylder og maser derinde i hovedet :-)

8 kommentarer:

 1. Lene, det er jo netop dine betragtninger om din "hverdag som sygeplejerske, landmandskone, mor", der er så interessante, fordi de alligevel rækker ud over det hverdagsagtige. Du reflekterer, og vi bliver alle klogere. Og lige nu er din hverdag altså "studentens". Men den har jo stadig tråde ud til dit arbejde, dit hjem og dine børn.
  Så du skal altså slet ikke føle, at du ikke har noget at skrive om på bloggen. Bare rolig.

  SvarSlet
 2. Nyd det Lene. Du er til dagligt så ydende på alle planer. Nu skal du bare læne dig tilbage og tage imod.
  Rigtig god dag til dig:-)

  SvarSlet
 3. Tak Conny :-) Der er så mange af mine tanker, jeg gerne vil nedfælde i håb om at jeg så bedre kan forstå og huske dem, og der har jeg brugt bloggen meget i forhold til de andre ting netop ved at reflektere og dermed bevidstgøre mig selv. Jeg har bare svært ved det lige nu :-)

  Tak i lige måde ravheks :-) Jeg vil tage dine ord til mig :-)

  SvarSlet
 4. At bevæge sig ind i en ny rolle i sit liv, kan vist godt gøre krav på lidt begynder-usikkerhed og famlen.
  Videnskabsteori er vel nærmest en slags begyndertæv. Kommer du gennem det kan du klare det meste ;))
  Rigtig god læsedag.
  Kærlige hilsner

  SvarSlet
 5. Det er jo netop dit liv og din hverdag der er så dejligf at høre om. Jeg kender alt til at studie kan fylde så meget, og så alligevel være så svært at formulere sig omkring. Ha en god dag.

  SvarSlet
 6. Nogle dage skal vi bare være - sådan helt uden at tænke, bare være.

  Jeg håber, du får en dejlig dag, Lene, for du er så god til at fokusere på naturen og på dagligdagens mange glæder.

  SvarSlet
 7. Nogle dage har man behov for at nedfælde ordene for at modne dem, og nogle dage skal de modne i hovedet før de skrives...
  Rigtig god dag til dig. :-)

  SvarSlet
 8. Tak Hanne for et dejligt grin, nu er jeg klar til det meste :-)

  Tak Marianne, ja nogle gange står ordene oveni hinanden, så de ikke er til at sat sammen til en sætning :-)og da slet ikke et indlæg ;-)

  Tak madame :-) At bare være er også en kunstart, den vil jeg øve mig lidt i :-)

  Tak Inge, jeg lader dem modne :-)

  SvarSlet