tirsdag, september 14, 2010

ARBEJDSPLADSEN MOTIONERER

Tunge skyer hænger over gården. Gåturen blev afkortet noget, da paraply og blæse/regnvejr ikke er en god kombination. Skridttælleren er fundet frem fra gemmerne, for i næste uge går det løs.

IMGP1492

Jeg er stor tilhænger af hverdagsmotionen, en tidligere kollega undrede sig over, at så få tog trappen på arbejde, det var jo noget, der var sundt, nemt og hurtigt. Jeg har gjort det til en vane at gå de 6 etager op, det tager under 5 minutter, og ofte bruger man den samme tid på at vente på elevator.

Nu siddder jeg meget de næste 5 uger, så jeg ærgrede mig, da kampagneplakaten for arbejdspladsen motionerer blev hængt op; jeg kunne jo ikke være med.

Men den fagre elektroniske verden er jo også kommet der, så jeg kan taste min daglige motion ind på nettet, og mine kolleger på holdet kan holde øje med mig, give mig små puf om at komme i gang, hvis jeg slækker lidt på motionen.

Jeg er klar, det skal ikke blive mig, der er årsag til, at vi ikke kan deltage i lodtrækningen om en rejse for hele holdet.

Har du fundet nogen at udfordre til 30 minutters daglig motion?

IMGP1491

9 kommentarer:

 1. Tæller det at cykle ca. 30 minutter hver dag.. sammenlagt ;-)

  SvarSlet
 2. Måske skulle Luka og jeg stille op med vores lille hjemmearbejdsplads.
  Vi klarer jo snildt de 30 minutter gange 3. Det kniber nok lidt mere med at få pulsen op hele vejen. Der skal jo snuses:)

  SvarSlet
 3. Inge, det tæller i den grad :-) Jeg ville ønske at jeg som dig kunne lægge de 30 minutter i forbindelse med min vej på arbejde, det er virkelig godt cyklet :-)

  Hanne, jeg tager hatten af for dig og Luka, går I virkelig 90 minutter, flot! :-)

  SvarSlet
 4. Jeg har rigeligt med at motivere mig selv til at få rørt mig. Nogle dage er jeg på benene hele formiddagen. De dage, hvor jeg er i stalden. Men om det tæller ved det ikke. Jeg er næsten nødt til at tage alt, hvor jeg rør mig. Men meningen er, at jeg skal have mere system i det. Svøming værende en ting, og cykle mere, når jeg får min nye cykel.

  SvarSlet
 5. Det er sådan en dejlig idé med arbejdspladsen motionerer! Nu er hjemmet jo min arbejdsplads, men jeg får gerne to gange 30 minutters motion om dagen, jeg cykler og traver ture - og slår græs med rugbrødsmotor.
  Ha' en god dag, Lene :-)

  SvarSlet
 6. Min arbejdsplads og dermed også mig er også med...det er en god ide...min motion?..jeg smutter med, når Peter lufter Eddie :-) eller er det omvendt ??

  SvarSlet
 7. I dag illustrerer dine fotos på bedste vis "det mørke Jylland" ;-)
  Sådan har min daglige motion det lige p.t. pga. forkølelse. Men ellers løber jeg jo noget - og prøver at gå hen til folk i stedet for at ringe/maile - men de daglige 30 minutter står det nok generelt lidt sløjt til med.
  Jeg har faktisk slet ikke set noget om motionskampagnen denne gang. Men god fornøjelse!

  SvarSlet
 8. NEJ - får bare ikke lavet de der 30 minutters motion. Trøster mig med en normal vægt, glubende appetit og et kæmpe hus og have der skal holdes rent!
  Husarbejder tæller også, men der står super flotte løbesko i vores bryggers, de er mine, og bestemt ikke slidte. Flot at du får gået så mange ture - man har det bare så lækkert i sindet bagefter.
  Kram B.

  SvarSlet
 9. Deborah, når rengøring tæller, må staldarbejde også tælle :-) Og hvor er det godt at du får dig selv motiveret.

  Tak i lige måde madame, det må være skønt at få erstattet køreturene med traveture :-)

  Anne, nu kan du så lufte dem begge :-)

  Tak Conny, ja mørkt var det og er det lige nu :-) Håber du snart er over forkølelsen. Jeg vil gerne en gang komme til at løbe, men må ikke endnu pga min hæl.

  Betina, jeg er slet ikke i tvivl om, at du får 30 minutters motion, hvis du tæller hus og havearbejde med :-)

  SvarSlet