onsdag, september 15, 2010

SMÅ SKRIDT

Håndklædet ligger omkring min hals til at opsamle vandet fra mit hår. Jeg føler mig ligesom de idrætsudøvere, som står efter den ypperste præstation og lader sveden hagle ned i håndklædet.

Der er dog en forskel, mit vand er regndråber. Knap var Laika og jeg gået udenfor, før himlens sluser åbnede sig, så de 6000 skridt jeg havde sat næsen op efter, blev til 2000 i stedet.

IMGP1502

Solen skinner allerede gennem ruden igen, men jeg lader mig ikke narre; landmanden ville gerne have tjekket radarbilledet, og det viser regn og regn, der kommer ind fra vest.

Mens jeg skriver, blæser det op, det bliver mørkere og mørkere i stuen. Landmændene er holdt med at tage kartofler op, de har dog kunnet køre indtil nu uden stop, så der er blevet fyldt en masse kasser i kølehuset.

IMGP1498

IMGP1499

Jeg har kastet mig ud i et lille hækleprojekt, men mine fingre føles, som dengang man skulle lære at hækle, det er godt nok småt. Anderledes med den poncho, jeg har fundet, den skal hækles med hæklenål nr 10!

Med små skridt kommer jeg gennem dagen, oplever lidt af hvert, ikke store fantastiske begivenheder, men små dejlige hverdagsglimt.

6 kommentarer:

 1. Her har himlen lige åbnet sig, og det er den store spreder der er i brug.. Dejlgt med disse små hverdagsglimt, det er god brændstof for os.. :-)

  SvarSlet
 2. Tak i lige måde Inge, nu åbner himlen sig igen, så jeg er glad for at jeg gik indenfor :-)

  SvarSlet
 3. Her er vejret også sådan on/off - jeg har dog fået tørret cowboybukser udenfor idag :) Jeg har heller ikke taget så mange skridt, men til gengæld har jeg fået bag to slags boller og pizzasnegle :)

  SvarSlet
 4. Helle, du har været flittig. Jeg kom først hjem kl 13.30, så inden jeg fik spist frokost, så var regnvejret over os :-)
  Uhm jeg gad godt pizzasnegle og tomatsuppe :-)

  SvarSlet
 5. Små hverdagsglæder er det største.
  Hold op, hvor et vejr vi har for tiden. Det er nemt at finde en undskyldning for at hygge sig indendøre. Og det er altså nogen gange FOR vådt udenfor. Ja, det er.

  SvarSlet
 6. Eva, og lige nu er jo vores travle tid i landbruget, så vi krydser fingre for tørvejr snart :-)

  SvarSlet