tirsdag, september 28, 2010

HVEM ER JEG?

Når man er på vej til de 54, skulle man vel synes, at man vidste, hvem man er.

Det synes jeg også, men nogle gange bliver jeg forundret over, hvordan andre ser mig, og så prøver jeg at stille mig udenfor mig selv og se på mig.

I starten af studiet blev vi anbefalet at tage en læringsstilstest, og som den “lærevillige og pligtopfyldende “studerende, jeg er, gjorde jeg dette. Jeg kunne ikke kende mig selv :-)

Nu har jeg her til morgen taget den igen, jeg er stadig aktivisten, men nu er reflektoren kommet med på næsten lige fod. Jeg har stadig svært ved at se mig selv, måske hvis jeg plukker lidt i hvert, vil det hjælpe ;-)

Testen findes her, hvis du er interesseret.

9 kommentarer:

 1. Nogle gange bliver jeg irriteret på spørgsmålene i sådan en test ;)
  men jeg er også aktivist - meget og så en smule pragmatiker.

  SvarSlet
 2. Helle, så er vi to, både hvad angår irritation og aktivist :-)

  SvarSlet
 3. Hehe - allerede inden, jeg tog den, vidste jeg, at jeg var - ALTIVIST - hvem andre vælter en mur eller hiver et vindue ud, uden helt at tænke på, hvad der herefter skal ske....men hvad man kan bruge af det , er jo de "gode råd"....hav en god dag, Lene!

  SvarSlet
 4. Du har ret af og til undres man lidt over sig selv og jeg har nok gennem de sidste par år brugt mere tid end nogensinde før, på at lære hende Annette (som jeg troede at jeg allerede kendte), bedre at kende. Da jeg tog testen på din blog viste en høj score i teoretiker sig!
  Jeg nød turen uden ord!
  En rigtig god dag til dig.

  SvarSlet
 5. og jeg er pragmatikeren...og som du og Helle irriteres jeg også over sådanne test :-)
  (og jeg skal så til at lære at læse og fordybe mig i bl.a. manualer..tøhø)

  SvarSlet
 6. Jeg må tilslutte mig irritationen, for man kan ikke stille tingene så "firkantet" op, som sådan en test er. Men faktum est: Teoretiker, Reflektor, Aktivist og Pragmatiker, som tog et ordentligt dyk nedad.

  SvarSlet
 7. Jeg er glad for, at jeg kiggede forbi. Sådan nogle tests synes jeg er sjove, så jeg vil lægge den på min blog i morgen. Testen her synes jeg er meget bedre end den sprogtest, der har verseret:
  http://www.gangisproget.dk/
  PS: jeg var reflektoren :-)

  SvarSlet
 8. Jeg elsker sådanne test, hvis jeg ellers føler at spørgsmålene er seriøse. Det følte jeg ikke i 'gangisproget'-testen, så den blev jeg, ganske som Søren, lidt meget irriteret over.
  Her var jeg aktivist. Hvis aktivisten bliver sat til 100%, var jeg 50% pragmatiker, 20% teoretiker og 5% reflektor. Det var da vist ikke helt godt, sådan rent samarbejdsmæssigt...

  har du nogen sinde prøvet en MBTI-test? Hvis ja, vil du vide, hvad jeg mener, når jeg siger, jeg er ENTP'er :-)

  SvarSlet
 9. Tak Lavendel, du er i den grad aktivist :-) bagefter kan du sætte dig ned og reflektere over tingene i dit skønne køkken :-)

  Tak Anette, vi kan vel altid blive lidt klogere på os selv :-)

  Anne, det er nok derfor printer og andet ikke dur ;-)

  Deborah, du er da en skøn blanding :-)

  Søren, godt at du kunne bruge testen :-)

  Ellen, vi kan hurtig få sat gang i noget :-)
  MBTI testen kender jeg ikke, så nu har du gjort mig nysgerrig :-)
  Sprogtesten var noget møg, jeg var skindød:-)

  SvarSlet