onsdag, september 08, 2010

ONDT I HÅRET

Læse artikler, det er jeg vant til

Bruge computer, det er jeg vant til

Sidde på en stol = administrativ dag, det er jeg vant til

Men at sidde og modtage undervisning, og det er ikke engang særligt svært, vi har om studieteknik og søgning i UCNs biblioteks baser, det slår mig helt ud.

Jeg har ikke haft en undervisningsdag på mere end 5 timer, og alligevel er jeg træt, har hovedpine og føler mig helt initiativløs.

IMGP1428

I går tog jeg mig sammen til at få luft i håret, Laika og jeg drog på markvandring. Med ingen regnvejr og gode stubmarker kunne vi holde os indenfor matriklen og tog en gåtur på ca 40 minutter.

IMGP1431

Det skal vist gentages i dag. Men først vil jeg prøve at få læst et kapitel færdig, der venter nemlig en bog mere, som skal læses i dag som forberedelse til emnet tekstanalyse i morgen. Jeg kan mærke mit gamle traume fra gymnasiet “jeg dur ikke til analysere tekster” dukke op, men det skal få kamp til stregen. For som det står i min nye bog om den gode opgave, så handler det om at analysere, kritisere, debattere, vurdere og konkludere, så der er ingen vej udenom, jeg skal nok få det lært!

IMGP1434

8 kommentarer:

 1. Jeg frygtede et øjeblik, at du havde slået dig på flasken ;)

  DET er så hårdt, at modtage undervisning, når man ikke er vant til det, men også spændende :)

  God fornøjelse med bogen og analysen i morgen - du skal bare gi' den gas :)

  SvarSlet
 2. Ha Helle, ja der er tidspunkter hvor jeg har følt mig lidt groggy, som om jeg havde :-)
  Det er spændende, jeg er blot forundret over at min krop reagerer så voldsomt på forandringen, men jeg får jo heller ikke gået så meget som vanligt :-)
  Og du kan tro jeg giver den gas :-)

  SvarSlet
 3. Pyha, jeg er helt lettet over, at jeg har afsluttet min uddannelse i juni, og nu "kun" skal koncentrere mig om fuldtidsarbejdet.
  God fornøjelse med studierne.
  (DEt er jo nemlig også spændende)

  SvarSlet
 4. Eva det ER spændende :-) og jeg tager hatten af for dig som klarede arbejde og studie samtidig, det er rigtig godt gået!

  SvarSlet
 5. En hund og åbne vidder er god medusin for halvgamle studiner;)
  Det nye trætter og trækker på energikontoen, men det er garanteret også viiildt spændende.

  SvarSlet
 6. Hanne, nu tager hunden mig med på en lille tur igen :-) Lige nu er vi kun ved de indledende øvelser, i morgen går vi rigtig i gang ;-)

  SvarSlet
 7. Du skal nok komme efter det Lene.. det er altid hårdt i starten af noget helt nyt.. Frisk luft og en tur ud over markerne gør forhåbentlig undervæker..
  Måske skulle landmanden starte MC'en op, og tage dig med en tur ud i det blå, og købe dig en stor hjemmelavet vaffelis.. :-)

  SvarSlet
 8. Inge, en gåtur og en gospelaften hjalp :-)Og isen var i fryseren :-)

  SvarSlet