lørdag, september 04, 2010

BELØNNINGEN

Vi blev hurtigt enige om, at vi havde været flittige i dag, så der skulle en belønning til.

En god gåtur langs vandet var lige, hvad vi trængte til. Blokhus har stadig turister men ikke i hobetal, så det var til at komme til både ved stranden og i byen.

IMGP1306

Den brede strand er fantastisk, og der var flere, der havde taget campingbordet og madkassen med, der var sågar også nogen, der gik i vandet. Jeg var en gang en vandhund, det er jeg vist ikke mere, nu er jeg bare en strandhund.

IMGP1308

På vej op til byen spottede gamle bekendte os, de var blandt dem, der havde campingvognen med og havde nydt en god middag med rødvin til. Vi fik en snak om gamle dage, og endnu en gang undrer det mig, at jeg synes, andre bliver ældre og ældre, for jeg kan jo godt se, at jeg selv bliver ældre, men så gammel?

IMGP1309

IMGP1313

Blokhus har sin egen old english pub, de har den skønneste Guinness and black (guinness øl og solbærsaft), men i dag blev det en anden fadøl, for vi fik spareribs, pommesfrites og coleslaw. Det smagte rigtig godt, men jeg er vist ved at blive en gammel sundhedapostel, for jeg ville hellere have haft mere coleslaw (der var 2 spiseskefuld) og mindre pommesfrites ;-)

IMGP1314

Vi hyggede os, vi to gamle,det kan vi lige så godt vænne os til, “vi er jo blevet alene” som landmanden siger. Med begge børn i København så smutter der ikke lige nogen forbi til en kop kaffe og en snak, til gengæld har vi dem i længere tid, når de kommer hjem.

Om lidt er teen klar, der er is i fryseren, mon ikke snart vi har fået belønning nok ;-)

11 kommentarer:

 1. Uhm, coleslaw. Det elsker jeg. Og jeg leder stadig efter den "rigtige" opskrift.

  SvarSlet
 2. Eva, Coleslaw er nemlig godt, den her var nu ikke den bedste jeg har smagt :-)

  SvarSlet
 3. Det lyder som en rigtig hyggelig dag, elsker den slags dage.

  SvarSlet
 4. Tak for en dejligt gensyn med "æ Haw" og Blokhus, og god søndag til dig :-)

  SvarSlet
 5. Jeg elsker sådanne spontane udflugter . Og jeg er stor fortaler for belønninger :-)

  SvarSlet
 6. Ha ha - jeg har det på samme måde - synes simpelthen mine jævnaldrende er kommet til at se så gamle ud, mens jeg selv ser ud som jeg altid har gjort - næsten altså ;-)

  SvarSlet
 7. Saadan en tur ved havet er altsaa bare en lise for sjaelen. Jeres tur lyder skoen - med eller uden coleslaw. :)

  SvarSlet
 8. Jeg har også været flittig - men ingen tur til Blokhus til mig!

  SvarSlet
 9. Marianne, sådanne dage samler jeg på :-)

  Tak Inge og en god aften til dig :-)

  Miri, jeg går også ind for belønninger :-)

  Polyanna, og det er ikke vores syn, der fejler noget :-)

  Tina, havet har en skøn virkning på krop og sjæl :-)

  Charlotte, det må du have lavet om på :-)

  SvarSlet
 10. Uha det var tidligt med nattefrost i år. Jeg har godt mærket det på huset, for sidste år havde vi ikke gang i oliefyret før den 6. december, men det kommer nok ikke til at holde i år. Nætterne er forfærdligt kolde, men frost har vi nu ikke haft endnu. Sikke en flot tur I har været på. Det lyder hyggeligt med den pub i Blokhus- er det mon et sommerfænomen, eller er den der hele året.

  SvarSlet
 11. Karin, pubben er der skam hele året. Vi har også snakket om, at vi snart skal have gang i stokerfyret, der er koldt om morgene og aftenen, men brændeovnen giver os varme i stuerne :-)

  SvarSlet