torsdag, juni 28, 2007

UNGDOMMEN NU TIL DAGS


Klumpen i halsen dukkede pludselig op, da lastbilen trillede ind på gårdspladsen, så der blev blinket med øjnene og synkebevægelserne var hurtige, ikke noget med en tudende mor, det ville være pinligt.


Glade unge mennesker, som nu kan holde en velfortjent ferie, indtog vores stue, og heldigvis var alle med, lige til det sidste var sønnen i tvivl om en af kammeraterne, men han var der med hue på.


Nu har jeg masser af brownies, slik, sodavand og frugt, for selvfølgelig kunne de ikke spise ret meget, sådan er det.


To år i rap har vi nydt besøget af unge mennesker, unge som ikke lever op til de negative udtalelser om ungdommen nu til dags, men derimod skønne unge mennesker med mod på livet.

Og nu har vi så ikke flere børn, men to unge voksne mennesker, som vi vil følge spændt på deres vej ud i uddannelse og arbejde, måske derfor at klumpen dukkede op:-)

Og der blev tørvejr, overskyet, blæsende, men tørt!

23 kommentarer:

  1. Tillykke, tillykke både med sønnen og vejret. Det ser rigtig dejligt ud. Og jeg ved ikke om den slags klumper du taler om er nogen der smitter - men her sidder en gammel kone og tørrer øjnene - hva er'et for noet ;-)

    SvarSlet
  2. :-) fru koch, det ku jeg også ha fundet på ved at læse om det. Vore følelser for vores børn, også dem tilbage i tiden kan hurtig vækkes til live igen.

    SvarSlet
  3. og tak fru koch, det fik jeg slet ikke skrevet :-)

    SvarSlet
  4. Tillykke med sønnike og ja, nu starter et nyt kapitel, Lene. Det går så stærkt, livet, men bare vi husker at være til stede. Er vi det, glipper vi ikke og gør vi også det bedste vi kan. Det er ikke skidt :-)

    SvarSlet
  5. tak Liselotte, det med at være til stede her og nu prøver jeg, for det der med at udsætte det til lige om lidt, så skal jeg nyde det, det holder jo ikke.

    SvarSlet
  6. Kære Lene.
    Hjertelig tillykke med sønnen. Det hele ser så romanstik ud – lastbilen – dannebrog, der vejrer op imod den blå himmel, alle lækkerierne til de unge mennesker. En stor mindedag for både børn og forældre !!
    Hilsen Anne

    SvarSlet
  7. Også et hjertelig til lykke fra mig. Jeg aner heller ikke, hvor tiden er blevet af.
    Jeg plejer at sige:
    - Mens jeg vendte mig om og varmede kakaoen, så flyttede børnene hjemmefra.

    Desværre kan vi ikke tilbyde studenten her hos os at komme forbi med lastbilen på fredag. Det ER en af de eneste gange, jeg er ked af at bo på en ø. Så jeg sidder også lige nu og tørrer øjnene.

    SvarSlet
  8. Nej, hvor ser det hyggeligt ud - og sikken en fed lastbil!
    Tillykke igen med de unge mennesker der OGSAA er typiske for "ungdommen af i dag", men typisk ikke er dem der afbilledes i medierne!

    SvarSlet
  9. Ja jeg må medgive, at der bare ser rigtig romantisk ud. Selvfølgelig blir du en lille grædekone ved tanken om alt det der var og ikke kommer tilbage, men flere af os kan vidst bare heller ikke lade være at blive meget rørt når studentervognene kører forbi:)

    SvarSlet
  10. Tak Anne, vi har meget at glædes over. Og du har jo næste generation at følge med i :-)

    Tak Johanne, Ja jeg tænkte godt på, at de nok ikke sejlede over til jer, men mon ikke I skal over til fastlandet og se ham sammen med kammeraterne :-)

    Tina, jeg synes den er så smart, datterens klasse havde også den lastbil sidste år, det er da noget andet end en bus

    Pia, jeg bliver nemt til en grædekone, men heldigvis er latteren tit en følgesvend :-)

    SvarSlet
  11. Jeg er noget spændt på om jeg kan holde eventuelle klumper i halsen væk på søndag. Det bliver helt sikkert en dejlig ½ time.

    SvarSlet
  12. Glæd dig Jane, vi nød de 20 minutter vi fik tildelt :-)

    SvarSlet
  13. Tillykke med det og jeg kan da godt forstå klumpen ;-) Husker nu også godt, da det var min egen tur - selvom det er lææænge siden. Og min mor har garanteret været lige så stolt og rørt som du er - 300%

    Vejret er her ligesom der overskyet og blæsende - men tørt!

    SvarSlet
  14. Jeg må tilslutte mig Tinas udsagn og lastbilen. Den er sørme imponerende flot. Det er noget andet end den til dagen forvandlet hidsig grøn 3x34 som vi kørte rundt i ...

    Tillykke med sønnen.

    SvarSlet
  15. Tak Deborah og der er slet ingen tvivl om at din mor også var stolt :-)

    Tak fru green, jeg synes også bilen er festlig, og de sidder faktisk godt med bænke langs vognens sider og bord i midten.

    SvarSlet
  16. Tillykke Lene! Og så melder jeg mig lige lidt hurtigt ind i romantiktude- og grineklubben! Som man da kan vande høns, når det tar' een ...

    SvarSlet
  17. Tillykke med sønnen, det er så stort når ens unger får hue på og fejrer det sammen med "hele verden"

    SvarSlet
  18. Tak Irene, og velkommen i klubben :-)

    Tak fru kagekone/Pia - det er altid en god fornemmelse, når de unge når et mål, som de har arbejdet for.

    SvarSlet
  19. [... men et minde er det.

    Jeg så det flotte billede af et studenterkøretøj hos Lene og kom til at tænke på den gang jeg selv fik hue på.

    Det er faktisk ikke mere end 11 år siden ... ]

    SvarSlet
  20. Tillykke med sønnen og et veloverstået arrangement for de nyudsprugne.

    Det glæder mig at læse at børnene først er voksne, når de er færdige med gymnasiet, det gi'r mig jo et par år til som 'barnemor';)

    SvarSlet
  21. Sifka, det er med at nyde det :-)

    SvarSlet
  22. Jeg fik også gåsehud og tårer i øjnene, bare af at se dine billeder og mindes da Andreas kom forbi med alle tøserne (han er jo sproglig).

    Det er OK at tude lidt ... Andreas og jeg sad faktisk og vandede lidt begge to, da han ringede og fortalte om sin ny status som RIGTIG garder... :-)

    SvarSlet
  23. Lizelotte -At blive mor giver anledning til bekymringer, tårer men mest af alt glæde og glædestårer, og det er rigtig rart :-) Det bliver stort, når I står på slotspladsen med Andreas stående i vagthuset.

    SvarSlet