fredag, juni 29, 2007

BRUGT FERIE TIL SALG

Nå men vi måtte jo kun holde to ugers sammenhængende ferie i højsæsonen, så jeg tog nogle dage i sidste uge, og kombineret med fridage har det givet mig fri frem til i dag.

Det har været godt ikke at skulle stresse over de forskellige gøremål, vi har haft her i ugen, så det må jeg huske på, når min egentlige ferie starter om 1 uge. En arbejdsweekend og fire aftenvagter, så får sommerhuset besøg af mig, og der er ingen internet, men plads og fred til at slappe af. Landmanden kan arbejde herhjemme, uden at jeg kan se det, og så er jeg fri for dårlig samvittighed ;-)

Datteren skal debutere som Roskilde festivaldeltager i år, jeg har aldrig prøvet at være på festival, det må jeg gøre, når jeg bliver gammel.

Men naboerne ved sommerhuset har inviteret til fest med levende folkmusic, måske skulle jeg få sat strenge på guitaren, så kunne vi lave vores egen mini festival.

Sønnen gav den hele armen til dimissionen i dag, vi fik nummeret nok engang.

Og så manglede vi en tale fra 25 års jubilarerne, mon de havde festet for meget?

Nu må det godt holde med at regne, jeg titter ud en gang imellem i håb om, at det snart er gåvejr.


2 kommentarer:

  1. Ferieplanlægning kan godt blive svært når man er mange, og de fleste ønsker gerne de samme uger. Vi kører på halv kraft og har også fået to langtidssygemeldinger oven i ferien. Det indebærer at nogle ting bliver der droslet ned på, men vi har alle fået de tre sammenhængende uger.
    Det er nok lidt sværere i dit arbejde, der kan man jo ikke bare drosle ned på patienterne.

    SvarSlet
  2. Judith, sidste år gik ferieafviklingen rigtig dårligt. For mange havde fri samtidig, med det resultat, at de der arbejdede var udsat for voldsomt arbejdspres, og det vil man undgå i år, hvilket jeg godt forstår. Vi prøvet at lukke lidt ned, men er folk syge, så skal de jo være på et sygehus uanset der er ferie.

    SvarSlet