fredag, marts 06, 2009

INDSPISTHED

Sidder med ryggen til fjernsynet og hører X-faktor. Er jeg den eneste, der synes, at Remee lefler for Blachman?

Lagde mærke til sidste gang, hvor Blachman viste Remee, at publikum klappede traditionelt.

Hvem nævner det under bedømmelsen af sangeren?

Remee.

Jeg har fået nok af de to herrer.

14 kommentarer:

 1. Jeg er vist for fatsvag, for jeg har slet ikke fanget det der med at klappe traditionelt eller at lefle.

  Egentlig synes jeg deres små (og frygtelige at høre på) diskussioner viser, at de godt kan være rygende uenige og derfor kan jeg ikke rigtigt få øje på Remees leflen for Blachman. Jeg synes jo tværtimod, han forsøger at forsvare sin holdning :-)

  SvarSlet
 2. Anita, jeg tror Remee sætter Blachman vældig højt, og det skinner meget igennnem, og det der slog mig i aften er, at de to ganske enkelt ikke kan sige noget begejstret om de voksne deltagere. Blachman har allerede sagt det om at udfordre sit talent, hvem taler så om det i dag? Remee.

  SvarSlet
 3. Jeg ser det overhovedet ikke. Intentionen var der ellers ved sæson start for yngste ville så gerne se programmet og det kunne jo være hyggeligt med mor ved sin side. Men jeg har kapituleret og meldt fra, jeg kan simpelthen ikke holde koncentrationen omkring programmet.

  SvarSlet
 4. Oline, af samme grund "ser" jeg det med ryggen ;-) for landmanden synes det er sjovt :-)

  SvarSlet
 5. Det har jeg fået for længe siden. Af hele udsendelsen.
  Det bedste er, at jeg ikke er den eneste i husstanden mere, der har det sådan :-D

  SvarSlet
 6. Ellen, jeg tror gemalen ser det for at kunne kommentere på tåbelighederne, men egentlig også fordi nogle af deltagerne synger rigtig godt :-)jeg nøjes med et halvt øre ;-)

  SvarSlet
 7. Mine unger ser det program og selvom jeg syndes det er frygteligt så bliver jeg jo nogen gange fanget ind af hyggen på den store briks. Børnene taler imidlertid så meget at jeg hverken kan hører sangene eller dommerne så jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal mene om dommerne. Rigtig god weekend til dig.

  SvarSlet
 8. Sjovt sådan opfatter jeg det slet ikke. Jeg hører en mand, der forsøger at være lynafleder i feltet Lina Rafn- Thomas Blachmann og derfor klapper Thomas Blachmann lidt for meget på skulderen.
  Jeg synes de er en mærkelig trio, men måske spiller de bare teater- jeg har efterhånden mine tvivl. I hvert fald er Lina i nyt kostume hver uge. Jeg kender det fra teaterverdenen- at man er en person når man er på og en fuldstændig anden når man er privat.
  Jeg synes de spiller den gode- den onde og den virkelig onde.
  Men måsk er det bare mig. Jeg ser det sjældent. Min mand er døv og konstaterer hver gang at det ikke har tekster-- nej hvad regner han med- det er musiktv direkte.

  SvarSlet
 9. Marina, kender du det at man pludselig får øje på noget, egentligt er det fuldstændig irrelevant, men derefter ser man det alle vegne :-) Sådan havde jeg det i går, men sangene nød jeg :-)

  Tak Karin, det der var faktisk en god forklaring, og selvfølgelig har de fået nogle roller, men som sagt jeg har vist fået en glassplint i mit øje, så nu vil jeg prøve om jeg kan få den ud med din forklaring :-)

  SvarSlet
 10. Tænk engang, i sidste omgang ´08 fik jeg virkelig ørerne i maskinen, fordi jeg tillod mig at have en negativ holdning til showet, måden deltagerne bliver behandlet på og ikke mindst den dobbeltmoral, der præsenteres i dommerpanelet. Og nu er der bare så mange, der fremkommer med den sammen kritik, og som af sammen grund ikke gider se det længere. Selv mine unger foretrækker "Den store klassefest" på den konkurrerende kanal, fordi det er meget sjovere og mere underholdende. Så det er jeg super glad for!

  SvarSlet
 11. Ja det kender jeg udemærket. Jeg syndes faktisk ikke at jeg ser meget andet...

  SvarSlet
 12. Jeg kan af gode grunde ikke se programmet - men jeg læser danske nyheder på nettet selvfølgelig.

  Hvad jeg IKKE fatter er, at forsiderne på visse aviser konsekvent en lørdag morgen skal handle om noget så ligegyldigt som Remee og Blachmann - det er underholdning; der foregår reelle grufulde ting i verden... men man kan bruge så meget krudt på et TV-program. Det overgår min forstand må jeg nok indrømme... og jeg ville nok heller ikke se det, hvis jeg kunne!

  SvarSlet
 13. Her i huset har vi vist set x-faktor i sammenlagt under en halv time og det var sidste sæson. Denne sæson finder vi en god film på DVD eller på en af de andre kanaler. Vi gider ikke deres plapren og ondskab - jeg kan ikke tage tonen i det program, men føler virkelig at vi må være de eneste der ikke ser programmet, når man ser alle de skriverier i medierne dagen derpå...

  SvarSlet
 14. Nina, sangerne nyder jeg, men dommerkonceptet bryder jeg mig ikke så meget om :-)

  Godt at høre, Marina :-)

  Nille, egentlig findes der jo utallige frygtelige TV underholdningsprogrammer, som er langt værre end dette, men dem ser jeg ikke ;-)og du har så evig ret mht. mediernes prioritering.

  Else, som Nille skriver, så kunne man godt få et forkert indtryk af dagens begivenheder hvis man kun læste aviser lørdag morgen

  SvarSlet