tirsdag, juli 16, 2013

PYRENÆERNE, DAG 3

Der skulle slet ikke have været en dag tre i Pyrenæerne, men landmanden kunne ikke slippe de to pas, vi måtte opgive dagen før. Han foreslog de andre en ny plan til morgenmaden. Dem, der havde lyst, kørte ned og over Col d'Aubisque og tog derefter dagens oprindelige rute. Var vejret dårligt, vendte vi om og kørte nordpå. De andre kørte den oprindelige rute. Udenfor var der overskyet, der havde regnet om natten. Vejrudsigten viste skyet og solskin. De andre fem valgte den oprindelige rute, landmanden og jeg satte kurs sydpå.


Kort efter Lourdes blev det solskin og som du kan se, forsvandt skyerne også, da vi drejede af mod Col d'Aubisque.


Vejret var skønt, lige tilpas til en tur på motorcyklen.


Kreaturer græssede overalt, og det er en faktor, man skal passe på, for de går frit.


Længere fremme var det en flok får, vi mødte. De havde ikke travlt, så vi måtte pænt vente, til de havde passeret vejen.


Hvis du ser godt efter på næste billede, kan du se vejen langs klippen. Den skulle vi køre på, og vi var lykkelige for, at vejret var med os, ellers måtte vi have vendt om. Det var decideret farligt at køre motorcykel her i tåget vejr. I solskin var det bare skønt.Sneen kunne stadig findes, og her får du et glimt af vejen, vi kørte på.
Ellen skrev i en kommentar om de vilde heste på Col d'Aubisque. Om de var vilde, skal jeg ikke kunne sige, men der var masser af heste på toppen.


Solen skinnede, udsigten var skøn, og vi tog os tid til en is og lidt shopping i souvenirbutikken til vores børn.
Klokken var nu halv elleve, vi havde stadig en hel dags rute tilbage, om vi nåede den, må du vente med at høre om. Vores rejsekammerater troede ikke på, at vi havde haft solskin, før jeg viste dem billederne, og så ærgredede de sig vældigt.


Dagen i dag er strøget af sted, men nu er hele familien samlet, der læses, ses fjernsyn og skrives blogindlæg. God aften til dig

14 kommentarer:

 1. Åhhhh, suk, hvor er der dog bare smukt! Vi var der i uge 42 og så det derfor slet, slet ikke, som det tog sig ud for jer. Jeg kan dæleme godt forstå, hvis de andre turdeltagere ærgrede sig over ikke at have fulgt med jer.
  Sjovt med TdF-cyklerne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, de cykler passede perfekt ind i omgivelserne :-) Vi var faktisk også kede af at de ikke var med os, men sådan var det.

   Slet
 2. Fantastiske billeder fra Col d'Aubisque, hvor ser landskabet dog frodigt og mildt ud. Der er ikke noget at sige til, at jeres rejsekammerater ærgrede sig over at være taget den anden vej.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, der er nemlig frodigt overalt i Pyrenæerne. Vi var glade for at vi tog chancen, for sikke en oplevelse vi fik :-)

   Slet
 3. Et ord er vist nok her... SMUKT.. :-)

  SvarSlet
 4. Smuk tur - jeg har lige kørt aftentur på stranden i din "baghave" - det var også smukt KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Anette, her er smukt - og blæsende :-) Hvor holder I ferie henne?

   Slet
  2. I Saltum

   Slet
  3. Ja det er lige i min baghave :-)

   Slet
 5. Det var en rigtig bjerg-etape i var på! Og sikke et vejr, der valgte I helt rigtigt!
  Hyg jer - her er huset også fyldt af unge mennesker - derfor spiste vi ude til aften - se bloggen:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte, jeg må over og se :-)

   Slet
 6. Smukke billeder som man jo ellers kun ser med magre cykelryttere i forgrunden, dejligt forfriskende at se dem uden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Overleveren, der var flest motorcyklister på toppen og vandrere, da vi var der, og vi er ikke tynde ;-) Men jeg gad godt tage på vandring i Pyrenæerne.

   Slet