mandag, februar 06, 2017

En søvnig fridag

To-do listen lød:

 • få indberettet løn og betale regninger – tjek
 • træne i LOOP – tjek
 • tage dejligt varmt brusebad – tjek
 • få behandling af min dygtige fysioterapeut – tjek
 • handle ind – tjek
 • lave regnskab – udsat, var alt for træt

 

Det stod ikke på min liste

 • tog en powernap, som jeg nok fortryder til sengetid, men jeg kunne ikke holde mig vågen, havde fået for lidt søvn i nat
 • blevet irettesat af en ældre dame i LOOP, fordi jeg ikke brugte håndklæde på sæderne, når jeg trænede. Jeg reagerede med at blive småfornærmet og svarede igen. Dumt, Lene. Det at jeg ikke sveder under træning, men først bagefter, kan andre ikke vide, og hun syntes tydeligt, det var ulækkert, at jeg trænede uden et håndklæde. Jeg syntes, hun var et en pernittengryn! (og så ser jeg, at det hedder en pernittengryn, det lyder forkert i mine ører)
 • at min fysioterapeut er fantastisk, ikke blot som terapeut, men som medmenneske. Jeg føler mig skøn, klog og talentfuld, når jeg har været inde hos hende. Jeg føler mig virkelig set og hørt, det er ren guf for belønningscenteret i hjernen.

God aften til dig.

P1050184

14 kommentarer:

 1. Hun var da mega-pernittengrynet, altså!... Håber ikke din lur giver bagslag; jeg synes selv den slags er den ubetinget vildeste luksus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Skøreliv, enig :-) jeg er blevet lige som små børn, efter jeg tog overgangen i livet til en ny alder: jeg kan ikke sove, hvis jeg sover om dagen.

   Slet
 2. Åh, hvor er hun nærtagende, hende til LOOP. Det bruger vi ikke her i Sportscentret at lægge håndklæde på sæderne. Går I så rundt med hver jeres håndklæde?
  Jeg håber, du får din nattesøvn, selv om du fik en lille lur. Jeg undgår at sove om dagen. Det er ikke svært for tiden, for jeg laver jo ikke rigtig noget. Bortset fra, at det faktisk er lidt arbejdsomt at gå rundt med et skadet ben.
  Jeg har også en skøn fysioterapeut ;-) Mon ikke det hører med til faget ;-) Høhø ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Betty, jeg har aldrig brugt det med håndklæde, synes jeg sidder dårligt på det, men nogel steder opfordrer de til det. Alle har så hvert sit håndklæde.

   Jeg sov faktisk i nat. Og jeg er sikker på skønne fysioterapeuter hører til faget :-)

   Slet
 3. PS. Er fuglen kommet tilbage for at sige tak? ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Betty, nej den har vist travlt med at spise :-)

   Slet
 4. Det er "sjovt" som nogle har brug for at irettesætte. Det er den nye krænkelseskultur, der breder sig. Utroligt, hvad folk kan føle sig krænket over, og dermed føler sig berettiget til at klage over.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, jeg blev i hvert fald paf.

   Slet
 5. Det med håndklædet har jeg ikke hørt før - det må da være ubehageligt at sidde på. I de to (jojoda) fitnescentre, jeg selv har brugt, skulle vi 'vaske' og tørre sæderne af efter brug; remedierne til det stod lige ved siden af hvert apparat.
  (En pernittengryn, fordi det er en person ved navn Per og ikke et gryn, der er 'hovedpersonen'.)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, i LOOP skifter man jo maskine hver 45. sekund, så man kan ikke nå at tørre af. Derfor er der nogle af stederne, der skilter med at det anbefales at bruge håndklæde. Og det her nye LOOP har vist i indmeldelsesgebyr givet håndklæder samtidig og anbefalet det. det står bare ingen steder.
   Og tak for opklaringen :-)

   Slet
 6. Hvis damen er så sart, kan hun selv tørre sædet og håndtagene af på maskinerne i cirklerne, inden hun skal bruge dem. I mit LOOP skal vi "kun" tørre opvarmningsmaskinerne af.
  Jeg er også blevet irettesat af en dame, fordi jeg ikke bruger at spænde mine fødder fast i romaskinen. De stropper skal man bruge. Nej tak, var mit høflige svar, for jeg er faldet ned af maskinen en gang jeg fik overbalance og fødderne sad fast!! Nå ja, det kunne jo være du er ny og man får jo kun en instruktionsrunde. Jeg har været her næsten 400 gange, så jeg ved nok hvad jeg skal!!
  Skønt at din fysse kunne rette op på både det indre og ydre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kisser, i mit gamle center gjorde folk det ikke. I et andet, jeg besøgte et par gange, stod der at man henstillede at man gjorde det. Så jeg må nok i gang med at bruge håndklæde.
   Min fys er bare skøn :-)

   Slet
 7. Dit dejlige ord pyt sneg sig ind på en dejlig fridag, og hurra for det.
  Håndklæde, jeg bruger det, for jeg ved hvor meget jeg sveder. jeg henter også spritklude, for selv gennem håndklædet kan der trænge fugt. Ville dog aldrig henvende mig til andre omkring det. Jeg vil bare have det i mente.

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyde, pyt er et godt ord :-) Man kan ikke nå at spritte af ved maskinerne, fordi det er cirkeltræning, så personalet gør dem rene jævnligt.

   Slet