fredag, september 28, 2018

Fredagslangsommelighed

Tre kursusdage som kursusleder er ovre, i næste uge venter to mere, men lige nu holder jeg fri. Morgenen er startet langsomt, min krop fortæller mig tydeligt, at det har jeg brug for. Jeg skal hente datteren ved flyet om halvanden time. Hun har sit årlige gymnasievenindetræf i sommerhuset.

Egentlig skulle vi i dag gøre rent i sommerhuset sammen (og hvis du tænker at det har Lene da skrevet om før, så ja, men jeg fik aldrig gjort rent. Livet skubbede mig lidt ud af balance, så jeg fokuserede på gården, arbejdet og familien). Den plan ændrede jeg i går, for da jeg kørte hjem fra kursus, besluttede jeg mig for, at jeg havde brug for at hygge sammen med datteren, inden veninderne begyndte at komme sidst på dagen.

Derfor drog jeg i sommerhus i går aftes, efter landmanden havde fået aftensmad og kom først hjem sidst på aftenen. Nu er badeværelserne gjort rene, alle gulve er vasket og så kan vi hurtigt tørre flader af i dag og gøre det hyggeligt OG samtidig nå at spise brunch sammen. Ren win-win situation.

Og så fandt jeg ud af, at sommerhuset bruges af andre, når vi ikke er der. Dvs. gæsten er så sød, at det kun er udenomområdet, der bruges. Det kan vi godt deles om. Gæsten havde dog ikke lyst til at hilse på mig, da jeg steg ud af bilen, så vi hilste på hinanden gennem en snavset bilrude.

Men jeg smutter ikke fra indlægget, før jeg ønsker jer en dejlig fredag, hvor I forhåbentlig bliver mødt af smil og omsorg.





10 kommentarer:

  1. Sådanne uindbudte gæster er okay - især hvis man ikke har tulipaner og andet rådyrsguf!
    Nu må du hygge dig med datteren :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ellen, jeg havde overvejet nogle små skønne roser, Fairy, som jeg fik en buket af vores sommerhusnaboer. Men de var hjemme fra deres hjem og hun sagde med det samme, det dur ikke, de bliver spist af rådyrene :-)
      Vi hyggede os, tak.

      Slet
  2. Den ser da ud til at hygge sig. I går havde vi krondyr nede på marken, for pokker de er nogle ordentlige krabater... Lyder hyggeligt med mor/datter hygge, og en rigtig go ide med datterens veninde hygge. sådan noget skal man værne om, det er så vigtigt man har venner man kan stole på. Go´ weekend herfra.

    SvarSlet
    Svar
    1. Joan, ja krondyr er store og de kan spise en frygtelig mængde kartofler :-)
      De piger, ja nu er de jo kvinder, mange med børn, men de har et godt netværk og nyder den weekend sammen

      Slet
  3. Hyggeligt med en sød, firbenet gæst :-) Og hyggeligt med datter-besøg! :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Fruen i midten, jeg nød begge tos besøg :-)

      Slet
  4. En sød gæst med store ører.
    Det er dejligt med besøg af datter, - om lidt drager jeg mod Kbh for at besøge mine to yngste.

    SvarSlet
    Svar
    1. Eva, sådanne gæster har vi tit ved sommerhuset :-)Rigtig god tur til dig.

      Slet
  5. Sådan en sød gæst.
    Det er en dejlig tradition din datter og veninderne har etableret. Ønsker dig/dem en fantastisk weekend.

    SvarSlet
    Svar
    1. Karin, jeg bliver aldrig træt af at se på dette elegante dyr. Og tak, jeg er sikker på at de hygger sig og nyder hinandens nærvær og selskab. Vi hygger os hjemme på gården med en lørdag fyldt med små projekter, For mit vedkommende kan de nu hurtigt blive droppet, jeg har en god bog, der venter ;-)

      Slet