torsdag, september 06, 2018

Hu hej hvor det går

Ugens arbejdsdage har været gode og lange. Tirsdag havde jeg overarbejde for at tage en "børnesamtale " med voksne børn på 18 og derover. Det gjorde jeg gerne, for det er vigtigt at få snakket om de følelser, der også opstår for unge mennesker, når deres forælder indlægges med en blodprop eller blødning i hjernen.


I går var jeg på arbejde fra 7 - 19, fordi jeg skulle undervise patienter og pårørende fra 17 - 19. Det blev en supergod oplevelser, der kom virkelig mange emner på bordet og der var så stor en spørgelyst, som det er længe siden, at jeg har oplevet.

Hele dagen strøg af sted med møder om blodtryksbehandling, om trombolyse, om sår og planlægning af undervisning etc. På et tidspunkt følte jeg, at min hjerne teede sig som mit skrivebord, der var total kaos og rodet. Men lidt cola zero og en kage hjalp på hjernerodet.


I dag har vi haft personalemøde efter dagvagten, så klokken 17 kunne jeg køre fra sygehuset. Vi havde dog aftalt, at jeg først mødte klokken 8 i morges. Heldigvis nåede jeg hjertestopundervisningen i går, det gav luft til at nå at undervise en ny kollega i opsætning af væske og pleje af venflon og mødes med to kolleger om en ny pjece til pårørende ved dødsfald. Ellers stod dagen på praktisk planlægning af undervisning og samtale med ny kollega som led i hendes introduktionsperiode.

Fredag bliver heldigvis en ganske kort dag, min leder og jeg har aftalt, at jeg afspadserer et par timer om eftermiddagen. Så kan jeg nå at blive klar til friweekenden. Må du få en god fredag med plads til at se frem mod weekenden.

16 kommentarer:

  1. Det bliver da vist dejligt at kunne holde friweekend efter den uge.
    God weekend.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Eva, og en friweekend gør godt især fordi søvnen valgte at være fraværende det halve af natten ;-)

      Slet
  2. Også god weekend til dig Lene. Jeg kan kun blive imponeret, når jeg læser om alt det du når - og mærker hvilken entusiasme du lægger i dit arbejde. Dine patienter kan vide sig i meget gode hænder.
    De bedste hilsner Jette

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Jette, jeg elsker mit job, mine kolleger og de patienter, vi gerne skulle gøre en forskel for.

      Slet
  3. Rigtig god weekend - du må trænge til den ovenpå al den travlhed.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Randi, det gør jeg, og jeg nyder at sidde her i min stue og slappe af.

      Slet
  4. Hvor er det dejligt, at I også har den slags samtaler/møder med børn og unge, så de kan få luft for nogle af deres bekymringer og forhåbentlig blive lidt klogere samtidig :-) Også god weekend til dig :-) Jeg ser frem til min.

    SvarSlet
    Svar
    1. Fruen i midten, det har vi prioriteret selv om vi som sagt nogle gange må tage overarbejde eller lade andre løbe stærkere for at det kan lade sig gøre. Og tak, jeg ser også frem til min :-)

      Slet
  5. Dejlig at det er travlhed med indhold... også lidt for meget, men det kunne Cola og kage så klare. Rod på/i skrivebordet er kaos med selvforstærker.
    Jeg vil nyde det havearbejde jeg nåede igår inden regnen kom.. foreløbig 51 mm, siger Erik!
    God fredag og weekend til dig og gården.

    SvarSlet
    Svar
    1. tak, Anne, jeg var bedre til at klare rodet, da jeg var ung. Jeg drømmer om en dag med tid til at få ryddet op i mapper og kasser i mit arbejdsskab :-)

      Slet
  6. Og jeg synes min uge har været hektisk :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Pernille, det tror jeg på at den har været. Når man arbejder med mennesker, så kræver det meget tilstedenærvær.

      Slet
  7. Dejligt med en inspirerende, travl og god uge. Det at der er så stor adspredelse i dit job er fantastisk. Især for dem der fungere i jobs for "varme hænder".
    Ønsker dig en dejlig weekend.

    SvarSlet
    Svar
    1. Karin, der er mange forskellige blomster i min arbejdsbuket. Tak :-)

      Slet
  8. Jeg håber du får en dejlig, afslappende og ikke alt for våd weekend. Det kan man nok bruge efter sådan nogle dage :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ellen, lørdagen er tilbragt sammen med skønne mennesker til min yngste mosters guldbryllup :-)

      Slet