onsdag, september 12, 2018

Septemberglæde

Det er mørkt udenfor, ikke mørkt med strejf af lys i, som der var i fredags, men sortmørk. Jeg har lidt ekstra tid her til morgen, fordi jeg stod et kvarter tidligere op, så jeg tænder lys og nyder morgenmaden, mens jeg samtidig skriver. Der skal jo smøres 5 ekstra madpakker, derfor det tidligere tidspunkt, for jeg hader at være presset om morgenen. Der skal være tid til bare at sidde og se på en mørk rude med lys indenfor og genskin af computer og morgenmaden i vinduet. Og se blot det fine mønster, som lyset tegner på vindueskarmen.


Jeg sluttede arbejdsdagen af på bedste vis i går. Efter aftale med min leder afspadserede jeg to timer om morgenen, mødte ind klokken 10 og blev til klokken 16. Så kunne jeg nå både at gøre klar derhjemme og være klar til cafebesøg med min studieveninde. Vi havde ikke set hinanden siden februar og ikke været på cafe siden sidste efterår. Så længe går der ikke næste gang, det har vi højtideligt lovet hinanden, for vi har så meget at tale om, så to timer stryger af sted.


I går havde jeg foreslået Street Food, og det var så hyggeligt. Vi er blevet enige om, at der skal vi også mødes næste gang, for vi kan jo stadig prøve noget nyt mad, selv om det er samme sted. I går blev det til wokmad og et godt glas rosevin. Samtidig skal vi ikke kæmpe os gennem horder af biler, der skal hjem gennem midtbyen. Street Food ligger dejligt bagom sygehuset og ned mod vandet.


Og så lykkedes det mig også i år at hoppe over en fødselsdag. Bloggen blev 12 år d. 1. september. Vi er begge blevet ældre, men vi trives begge godt, så vi fortsætter vores samarbejde med at sætte ord og billeder på hverdagen, så jeg husker, at Underet er, at vi er til, og der er intet, jeg hellere vil.


18 kommentarer:

  1. Jeg elsker virkelig september, med dens hyggelige mørke, der kommer snigende! ❤️ Stort tillykke med de tolv år - kanon-godt gået!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Maude, september rummer lidt af sommeren og lidt af efteråret. Og tak :-)

      Slet
  2. Tillykke med de 12 år :)
    Jeg er et lys-menneske. Jeg elsker solen og lyset og de åbne døre og de lange lyse aftener, så den mørke tid er ikke min yndlings. Jeg lever med mørket, der er jo ikke noget valg, men når foråret og lyset kommer, bliver jeg glad.
    Vi skal også en tur på Street-Food, inden de lukker for vinteren - den 21. oktober har jeg læst - det er så perfekt, fordi vi ikke har samme slags yndlingsmad.

    SvarSlet
    Svar
    1. Helle, tak :-)Det må være svært med vintermørket så. Min søster havde stor gavn af D-vitamin sidste vinter. Hun plejer altid at få en vinterdepression, det fik hun ikke sidste år.
      Street food er nemlig perfekt når man gerne vil prøve noget forskelligt.

      Slet
  3. Tænk, 12 år. Det er alligevel en slat. Og de er gået godt - skøn blog, som man altid bliver glad af.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Conny, det er jeg glad for at høre :-)

      Slet
  4. Streetfood’en er så hyggelig - skal selv forbi i aften efter en tur i Kunsthal Nord i Nordkraft og en tur på Kunsten til åbningsfest bagefter.

    - A

    SvarSlet
    Svar
    1. A, håber I havde en god aften, den lyder i hvert fald spændende.

      Slet
  5. Dejligt, du kan nyde de mørkere tider. Jeg tænker Øv! hver morgen, når jeg skal op og ud og glæder mig allerede til marts ...

    12 år - godt gået! :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Fruen i midten, jeg bliver mere forundret over hvor hurtigt det går :-) Og tak :-)

      Slet
  6. 12 år er meget. Det kræver godt indhold at være så livskraftig.

    SvarSlet
    Svar
    1. Eric, det må vi så håbe at bloggen kan blive ved med at klare (det gode indhold)

      Slet
  7. Tillykke med de 12 år :-) Dejligt morgenstemningbillede fra vinduet.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Betty, jeg blev også så glad af at se på det vindue :-)

      Slet
  8. 12 år, - tillykke med det. Fortsæt du endelig, det er så fint at følge med her.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Eva, det er godt at høre :-)

      Slet
  9. Tillykke med de 12 år. Ser frem til de næste 12 år.
    Det er altid en fornøjelse at komme forbi her.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Karin, for dine søde ord :-)

      Slet