mandag, september 17, 2018

Roadtrip

Hverdagsfridagen skulle bruges herhjemme på lidt af hvert. Den endte dog med at blive til noget helt andet. Et dokument til et foderstof skulle underskrives og leveres retur. Jeg troede, at når jeg scannede  det ind og sendte det på mail, så var det godt. Det var det ikke, jeg skulle enten sende det med post Nord (og dem har jeg ikke megen fidus til) eller leveres i en filial. Godt så, en køretur til Vrå.

Min reservenøgle til bilen er løbet tør for batteri. Den kan ikke få nyt batteri, den kan ikke genoplades, så vi skal købe en ny nøgle. Hvor dumt er det lige? Men ja, så tjener fabirkanten da penge. Jeg havde bestilt nøglen, da jeg havde bilen på værksted i sidste uge, men mekanikeren opdagede først bagefter, at det kræver legitimation med både registreringsattest og kørekort. Godt så, en køretur til Vestbjerg.

Jeg opdagede, da jeg ordnede kontorarbejde, at der var en konto, jeg ikke kunne finde. Det viste sig, at vi ikke havde fået underskrevet det dokument, så den kunne komme på netbank. Jeg havde troet, vi havde underskrevet den i e-boks. Men nej, lige nøjagtig det dokument kan man endnu ikke underskrive i e-boks. Godt så, en køretur til Aabybro

Nu var jeg heldigvis ikke kørt nogen steder i formiddags, så jeg samlede det hele sammen, og mens jeg forberedte mig, bippede mobilen. Blodbanken manglede MEGET plasmadonorer i denne uge, og de håbede, vi ville booke en af de mange tider, de havde ledig. Godt så, en tur til Aalborg.

Så jeg tog på roadtrip ved middagstid: først til Aabybro mejeri efter ost til medarbejderstaben og især mig (købet to cheddaroste, den ene æblerøget, den anden smagt til med porter). Dernæst til banken for at aflevere dokumentet. Retfærdigvis skal siges, at jeg faktisk godt kunne scanne det ind, hvis jeg sørgede for, at stregkoden var læsbar. Men nu skulle jeg på farten. Herefter hen til 7eleven efter en god frokostsalat og en vand.

Så videre til Vestbjerg, hvor autohandleren tog kopi af dokumenterne. Retfærdigvis skal siges, at også her kunne jeg have scannet dokumenterne, men nu var jeg jo på vejen.

Så ud på motorvejen til Vrå. Her vidste medarbejderne ikke lige, hvem der skulle tage mod dokumentet, men vi blev enige om, at sælgeren, som ikke var der mere i dag, fik den lagt ind på sit skrivebord.

Så ud på motorvejen igen, jeg holdt frokostpause på rastepladsen ved Vildmosen. Nu jeg var på vej til Aalborg, havde jeg snuppet landmandens sidste nye slips med, som havde fået en plet. Landmanden og min onkel på 78 blev enige om til guldbrylluppet, at slips vist var gået af mode. De var nærmest de eneste, der havde slips på til jakkesættet. Alle de andre havde tillagt sig en sydeuropæisk stil med en enkelt knap åben i skjorten og ingen slips.

Renseriet blev første stop i Aalborg, næste stop blev min yndlingsMENY i Skalborg, hvor jeg fik handlet ind til madpakkerne. Så drog jeg ind midt i byen og parkerede ved sygehus Nord, købte mig en rugbolle med ost i 7eleven, for belært af erfaring skal jeg virkelig tankes op på mad og drikke, når jeg tappes. ellers bliver jeg svimmel og får hovedpine.

Inde i blodbanken hældte jeg en kop te, et glas vand og solbærsaft op og tog fem stykker chokolade med. Så var jeg klar, alt blev linet op på bordet ved siden af mig, artiklen, jeg skulle læse, blev fundet frem sammen med mobilen med engelsk ordbogen. På trods af væskepåfyldningen fik jeg hovedpine, så hjemme igen tog jeg en slapper på sofaen, inden jeg lavede aftensmad.

Nu er aftenen kommet, jeg vil slappe af, så jeg er klar til kursusdag i morgen. De fleste artikler er læst, en casebeskrivelse er lavet og der er vasket op (absolut ikke en selvfølge her i huset, jeg kan blive opvaskeblind i flere dage)

God aften til dig.12 kommentarer:

 1. Du havde da vist ingen problemer med at få dagen til at gå - men når nu det skulle være, var det da helt fint at kunne samle så meget sammen, at det hele kunne blive overstået på én gang :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det havde været træls hvis jeg skulle af sted flere gange 😊

   Slet
 2. Sørme godt, at du ikke er ked af at køre, Lene! Jeg bliver da helt forpustet af det program! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Maude, jeg elsker køreture, jeg får sunget en masse 🙂

   Slet
 3. Det var da noget af et roadtrip. Jeg bliver helt stakåndet af dit program :-) Men du fik det hele afviklet i fin stil.
  Det er et meget anderledes roadtrip på motorcykel, du fortæller om i forrige indlæg. Spændende læsning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Betty, jeg elsker at køre bil, så det blev en lille udflugt for mig :-) Og tak.

   Slet
 4. Opvaskeblind, - den lidelse er der vist ikke forsket nok i. Er det en kronisk lidelse?
  Sikke en rundtur du havde, men rart er det jo, at få ordnet tingene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, jeg har endnu ikke set forskning om det, og for mit vedkommende er det vist en kronisk lidelse, men som jeg er kommet til at holde af - den gør at jeg kan slappe af om aftenen i en hektisk hverdag :-)

   Slet
 5. Jeg er ikke opvaskeblind, selv om jeg nogle gange ville ønske, at jeg var ;)
  Jeg ville ønske, at jeg kunne blive bloddonor, men de vil ikke have mig, heller ikke dengang jeg var ung og frisk og ikke spiste medicin. De mente, at de ville få for meget døje med at stikke i mine meget tynde årer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle, jeg har også fået at vide af en bekendt en gang, at jeg skulle påskønne denne evne, for hun kunne ikke slappe af før alt var ryddet op i huset :-)
   Jeg ved det jo, at mange ikke kan være donor, selv om de gerne ville. Min søster kan ikke, fordi hun har white coat syndrome (blodtrykket stiger, når det måles på sygehus og hos egen læge), og derfor har for højt blodtryk til at måtte tappes. Desto vigtigere er det at vi, som kan og må tappes, også bliver donor.

   Slet
 6. Sikken tur! Men - øh - hvis du får hovedpine, når du donerer, bør du så ikke lade være?

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, det er jo ike farligt med hovedpinen, det skyldes blot at jeg åbenbart reagerer nemt på for lidt væske. Denne gang skyldtes det vist kombinationen med for lidt søvn, jeg er blevet så sart på mine gamle dage, så alt under syv timers søvn giver mig hovedpine og eller svimmelhed :-)

   Slet