mandag, februar 03, 2020

Lige nu


  • er jeg træt efter mødedag i Odense, hvor jeg stod op klokken fire for at sidde i toget 5.46 og landede herhjemme på gården klokken 20.
  • bliver håndklædet kastet i ringen i forhold til mit projekt om at gå en halv time hver dag. Jeg har ganske enkelt ikke kunne lægge det ind i dagens mødeprogram og mine planer om at gå i mørket, når jeg lige havde fået noget aftensmad, er skudt i sænk af regnvejr kombineret med en mathed i hele min krop.
  • ved jeg godt, at i morgen ser alting lysere ud
  • er jeg dødtræt af det store forkølelsessår med blæner, der gør spisning/drikning besværligt og konstant tiltrækker min opmærksomhed, f.eks. at jeg hele tiden føler, at mundvandet løber, og at munden føles forkert. Apoteket på Odense banegårdscenter havde heldigvis Herbavir. Så nu skal såret få kamp til stregen.
  • mangler jeg stadig at blive færdig med en opgave, fordi min computer og DSBs internet ikke ville samarbejde. Jeg forsøger at mande mig op, for jeg får ikke tid i morgen inden det møde, hvor jeg skal have en mening om opgaven.
  • er jeg kort sagt træt og udmattet, og det er helt ok. I morgen bliver det godt igen.


6 kommentarer:

  1. Puha. Jeg føler med dig, for du beskriver det så levende, at jeg blev helt træt bare af at læse om hvordan du har det lige nu.
    Har du gode erfaringer med Herpavir? Jeg spørger fordi jeg kun bruger Zovir. Jeg har én gang købt Herpavir og det virkede ikke nær så godt som originalen, hvilket virkelig ikke burde være sandt, fordi det aktive stof er det samme og i samme koncentration. Det er ret underligt, men adjuvanserne er vist somme tider mere betydende end vi er klar over. Vi havde faktisk et forsøg kørende ang. dette, men jeg jobstoppede inden resultatet forelå.
    Nå. Jeg håber virkelig, at det hele ser lysere ud for dig i morgen :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ellen, jeg har ingen erfaring overhovedet, fordi jeg aldrig har forkølelsessår, eller nærmest aldrig :-)
      Jeg satser på at morgendagen bringer energi og overskud :-)

      Slet
  2. I min datters familie bruger de en isterning på deres forkølerssår( hun er læge). God bedring. Forstår godt du sprang over gåturen.😊

    SvarSlet
    Svar
    1. Lykke, spændende teori, Tak og ja den gåtur måtte opgives ;-)

      Slet
  3. Efter sådan en dag må man godt give køb på de forkromede planer ;)
    Øv med forkølelsessår - de har det jo med at komme igen, når først de en gang har vist sig. Svigersønnen har erfaring for, at med LongoVital får han færre forkølelsessår. Jeg bilder mig ind, at det også gælder for mig - med mindre jeg bare har fået færre anfald på mine gamle dage ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Conny, tak for støtten :-)
      Jeg er så heldig at jeg har haft meget få forkølelsessår. De kan vist tælles på en hånd. Så jeg har ikke megen erfaring med dem.

      Slet