fredag, marts 07, 2008

EN GOD SÆLGER!

Jeg var træt og længtes efter at komme hjem. Først skulle jeg hente noget for sønnen, og så manglede der lige et par øreringe til datteren.

Da jeg kom ind i Body shop, kunne de ikke finde øreringene, og jeg lød nok lidt træt af det, for jeg havde jo fået besked om, at de var færdige.

Og så trådte lederen ellers i aktion, ”Hvad bruger du at rense din hud i?” ”Vand” ”Det kan jeg se, din hud er meget tør” så mens en ringede til designeren af øreringene, som ikke var på arbejde den dag, blev jeg placeret i en stol.

Jeg fik renset min hud med en lækker rensecreme, og så blev min hud fugtet med en tonic, og til sidst fik jeg en god dagcreme smurt på. Og alt imens holdt hun foredrag, hun var rar, jeg kunne godt gennemskue salgsteknikken, men jeg nød blot at få renset mit ansigt. Til slut fik jeg lige lidt pudder og lidt lipgloss på, så jeg var blødgjort, da ekspedienten kom og fortalte, at jeg var nødt til at kigge derind en anden dag.

Jeg gik ud af døren, ikke med øreringene, men med en pose med rensesager, som jeg endte med at købe. Jeg er nem, jeg ved det godt, men hun var en god sælger ;-)

8 kommentarer:

  1. --og hatten af for gode sælgere, for de findes altså heldigvis. Og når man bare er sig bevist, at hun/han kan sit kram...så gør det vel heller ikke så meget.
    Engang for 20 år siden skulle Eddie og jeg i en sportsforretning, kun for at købe tennissokker, vi kom ud med hver sin træningsdragt, Hvem sagde god sælger?

    SvarSlet
  2. Skidt med om man er nem, bare det har været en god oplevelse, og denne lyder til at være én af de helt store. De gode sælgere skal også have deres fortjeneste! Sjov historie og god week-end tildig og dine, Lene.

    SvarSlet
  3. Den var jeg sikkert også hoppet på, Lene...og det gør jo heller ikke noget, at man forkæler sig selv lidt engang imellem. :-)

    SvarSlet
  4. Anne, jeg nød salgstalen :-)

    Nina tak i lige måde. Jeg trængte faktisk til lidt ansigtsrens kunne jeg mærke bagefter :-)

    Lea, det gør nemlig ikke noget :-)

    SvarSlet
  5. Lene - jeg tror du trængte til lidt forkælelse og en gang i mellem skal man være god ved sig selv :-) Blev du lækker?

    SvarSlet
  6. Marianne, jeg tror faktisk også at det var selve det at blive "vartet" op, der gjorde udslaget :-) Lækker? min hud føltes dejlig :-)

    SvarSlet
  7. Man har da lov til at være heldig, også selv om man er nem, håber du nyder det lige så meget, når det bliver dig selv der skal "rense og smøre"

    SvarSlet
  8. Det er jo så lige det, Jette :-) jeg har endnu ikke fået den rutine indarbejdet.

    SvarSlet