lørdag, marts 15, 2008

SKRIDT FOR SKRIDT

Egentlig lyder det bedre på engelsk, step by step.

I min verden betyder det at tage en ting af gangen, ikke forsøge at overskue det hele på en gang.

Der er dage, hvor man vågner og det, som nagede én aftenen før, også er det, der dukker op som den første bevidste tanke. Man er træt, inden man svinger benene ud af sengen, alle småting (og det er oftest småting) fylder i hovedet, og så er der ikke andet for at kigge på sit trætte ansigt i spejlet og sige, step by step, en ting af gangen.

En telefonsamtale til morgen fik den første ting ud af verdenen, min dejlige datter så ingen problem i at farte Jylland frem og tilbage for at nå at fejre sin mor i morgen. Min fødselsdag er først dagen derefter, men hvis jeg skulle samle vore børn, min mand og mine forældre skulle det være i morgen.

Tænk at blive så glad over at høre en glad og frisk ung kvinde, som sad i venteposition på Langå banegård klokken tidlig morgen.

Jeg når slet ikke de ting, jeg gerne vil, det er der bare ikke noget at gøre ved. Jeg tager i stedet for til modeshow hos en dejlig kvinde, som forhandler Greenhouse. Her skal eftermiddagen bruges på at finde nyt tøj. Aftenen må så bruges på bagen og oprydning. Jeg har bestemt, at jeg køber mig fra aftensmaden i morgen, så morgendagen kan bruges til at nyde mine dejlige børn og mine forældre, de sidste har sagt ja til en miniferie sammen med mig i vores sommerhus.

Step by step når jeg det jeg når, og resten må vente.


og i morgen er det et år siden, jeg stod midt i Paris, 49 år og 364 dage gammel :-)

13 kommentarer:

  1. Rigtig hjertelig tillykke med fødselsdagen. Ind imellem skal man prioritere sin tid og nyde den med familie og/eller venner frem for at være praktisk. Jeg har selv brugt mange timer af mit liv på Langå banegård. Det er ikke så slemt når man har noget godt i vente :)

    P.S. Du ser pragtfuld ud.

    SvarSlet
  2. Tak Stine, nu er det først på mandag ;-) men jeg tyvstarter lidt.
    Langå har jeg godt nok også brugt megen tid på, studerede i Viborg og tog tit til Århus med tog :-)

    SvarSlet
  3. Det er mig en gåde at DSB aldrig har sat en automat op man kunne trække drikkelse og/eller slik i. Der står altid nogle og venter på et tog...

    SvarSlet
  4. God week-end og tænk at det er et år siden allerede - ja det fatter jeg ikke!

    SvarSlet
  5. Altså nu må sandheden frem - i lang tid har der stået 50 i sidebaren og hvis man fixer dit regnestykke, så bliver du 50 på mandag. Står af her.
    Hvad mon det lige er den mundstilling siger til hr. landmand?

    SvarSlet
  6. Stine, ja man undres :-)

    fru koch tiden flyver afsted, er vi så gamle? ;-)

    Sister, enten læser du forkert eller jeg skriver uforståeligt :-) Billedet er taget 16/3 2007, da var jeg 49 år og de mange dage, for dagen efter blev jeg 50 :-)
    I overmorgen bliver jeg 51, så sidebarens angivelse er korrekt lidt endnu.

    Fruen prøver vist bare at smile sødt til fotografen, det lykkes ikke helt :-)

    SvarSlet
  7. Lene, jeg gider gerne se sådan ud, når jeg er 49 år og 364 dage. Du ser så skøn ud og ikke kun på billedet :-)

    SvarSlet
  8. Tak skal du ha Liselotte :-)
    det tror jeg så også du gør, for det er jo ikke løgn, at smil, latter og et positivt livssyn er den bedste skønhedskur :-)

    SvarSlet
  9. Helt ærligt, du ser yngre ud her, måske fordi du er glad, ude at fejre dagen under andre himmelstrøg, jeg gider også godt se sådan ud om godt 5½ år! Til lykke med dagen på mandag.

    SvarSlet
  10. Tak Puk, glæde gør godt :-)

    SvarSlet
  11. Havde skrevet en kommentar og nu er den væk??? Jeg skrev at jeg godt kunne forstå din datter - med sådan en Mor gik jeg også gennem ild og vand. Et stort tillykke Lene....

    SvarSlet
  12. Sikke et smukt og dejligt billede af dig fra Paris! Og så kan jeg jo næsten regne ud, at du fylder 51 i morgen, Lene.

    SvarSlet
  13. Tak Marianne, jeg har en dejlig datter :-)

    Tak Madame, vi havde en dejlig tur til Paris

    SvarSlet