søndag, marts 22, 2015

Hvis man ser godt efter

finder man små skønheder i ens omgivelser.

Dette må da kaldes  “a room with a view” – træet står lige ved siden af søen. Et lille mesterværk, mon ikke det kan genbruges?P1010956

Midt i alt det gråbrune opdagede jeg en lille bitte farveklat. Blomsten var mindre end min lillefingernegl.

P1010944

Det smukkeste filigranmønster opstår, når blæsten leger med de visne blade.

P1010931

Og hjemme står børnenes buket stadig smuk med alle dens farver

P1010920

Ferien er forbi nu. I morgen har jeg fridag, men den skal bruges dels på at deltage i et pilotinterview over Skype med min kollega, som er ved at skrive afgangsprojekt på Masteruddannelsen, dels skal jeg have samlet trådene til næste uges arbejde. Jeg har nydt min ferie i fulde drag!

14 kommentarer:

 1. Det var godt! At du har nydt ferien, altså - alt andet ville da være superærgerligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, og det skulle skrives, så jeg husker, at jeg godt måtte dase :-)

   Slet
 2. Dejlig ferie du har haft, har nydt hvert øjeblik du har fortalt her, og matcher de alt det du ellers har nået i din ferie, så er jeg sikker på glædes kontoen er fyldt godt op, og du selv er faldet til ro, og fyldt med energi til at hilse hverdagen velkommen

  SvarSlet
  Svar
  1. Abildjyden, tak og du sætter fingeren på det ømme punkt, for nok har jeg ikke nået noget på to-do listen, men jeg har nået gæstebesøg, gåture, latter og strik, og det er guld værd :-)

   Slet
 3. Det er godt at høre, at ferien er nydt. God arbejdslyst.

  SvarSlet
 4. Det har været dejligt at følge din ferie! Tak for fred og ro fra naturen og dine gode dage! Og alt godt med arbejdet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte, du har som altid evnen til kort og godt at beskrive smukt og rammende :-)

   Slet
 5. Skønne indlæg du har delt med os i din ferie :-) På fredag kan jeg tjekke ud til ferie og jeg glæder mig. God mandag. KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette, og må du få en god ferie. Og tænk lige nu ser det ud til at jeg faktisk også holder fri næsten hele næste uge :-)

   Slet
 6. Det er så berigende at stille synet på zoom. Der en så mange smukke motiver/ting at se, når man bøjer sig ned og er "nærsynet". Jeg holder meget af at fotografere med macro indstillingen, for Vorherre er altså en ypperlig designer! Og modsat... så er det skønt at kunne hale et motiv ind, som øjet ser, men kameraet ikke formår uden dets tekniske finesser!

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, tak for dine ord, du formår at bruge andre ord, som får mig til stoppe op. Vorherre er en ypperlig designer og ja vi kan se, men kameraet må zoome og computeren beskære, for at der bliver et motiv :-)

   Slet
 7. Dejligt, at du har haft en god ferie fyldt med nyderi :-) Hvad skete der med din sygeplejenål? Jeg ledte lidt efter en forklaring, men kunne ikke finde den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, tak. Og ja når det går hurtigt, så får jeg ikke tjekket tilbage i indlæg, så jeg opdaterer lige indlægget med link:
   http://underet-er-at-vi-er-til.blogspot.dk/2015/01/det-havde-jeg-brug-for.html
   Tak for reminderen

   Slet