fredag, december 16, 2016

AHHH eller hvorfor tog det mig så lang tid

Planen var, at landmanden skulle med mig på hotel, jeg er helt hooked på konceptet at være sammen med mine børn om dagen og så slappe af om aftenen og morgenen for os selv. Nu blev det så med mig selv, selv om landmanden syntes, jeg godt kunne afbestille hotelværelset, når han ikke kom med, og så sove hos sønnen. NO way! Jeg elsker at have alenetid, når dagen begynder og den slutter. Så her sidder jeg på selv samme hotel som sidst jeg holdt miniferie i hovedstaden. Datteren og jeg har en aftale i morgen tidlig om morgenmad i Torvehallerne og bagefter står der hemmeligheder på programmet.


Vi landede til tiden, men måtte holde i kø for at komme til en gate, så klokken var mange, da jeg nåede frem til hotellet. Jeg havde ikke lyst til varm mad, men havde en vældig trang til en rugbolle med ost og skyr med rabarberkompot og crunch fra Seveneleven, Så jeg tog en rask travetur på et par kilometer og kom glad hjem med høstudbyttet. Jeg elsker at kigge op, når jeg går i byen, og hvad skuede mit øje der midt på Frederiksberg? Jamen er det ikke en Hernnhuterstjerne? Jo såmænd er det det. Det er vist første gang at jeg har set en uden for vores familie.


Jeg har hygget mig med bloglæsning, mens jeg spiste. Men jeg hundehopfrøs, så der kom trøje og sjal på, og jeg søgte i øst og vest på værelset for at finde afbryderen til aircondition, men kunne ikke finde det. Til sidst kunne jeg mærke, at hvis jeg ikke gjorde noget, så endte jeg med flere sygedage. Af med natbukserne, på med strømpebukser og så den lange frakke over og i støvlerne. Receptionisten var rigtig sød og sagde med det samme, at jeg kunne få en varmeblæser, for hun kunne ikke ændre på temperaturen, og den kunne heller ikke reguleres fra værelset. Nu sidder jeg her med te, varm luft omkring min krop og kan mærke, at jeg lod det gå for længe, før jeg reagerede. Jeg satser på en god nats helende søvn.20 kommentarer:

 1. Øh kan ikke regulere temperaturen på værelset efter behov! Det da usmart. Men godt de fandt en løsning.
  håber du nyder det

  SvarSlet
  Svar
  1. Anette, jeg tænker, det er fordi, de fleste bruger værelset til at sove i, og derfor skal det være køligt, men det er usmart at man ikke kan regulere det. Tak

   Slet
  2. ved godt de siger man skal sove kølligt.. men kølligt for person A er måske hamrende koldt for person B... desuden sover jeg bedst relativt varmt (mærkeligt jeg ved det) så sådan en oplevelse ville ikke være populær hos mig.

   Slet
  3. ps kan man spørger hvor (måske ikke lige dem jeg skal besøge hvis på hotel i staden)

   Slet
 2. Det lyder helt perfekt med dejligt samvær om dagen og så alenetid på hotellet. Den model kunne jeg også godt bruge.
  Vi har VERDENS største hernnhuterstjerne hængende på min skoles bibliotek. En dag skal jeg fotografere den, så du kan se den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, det fandt jeg ud af sidste gang, at det er den perfekte blanding for mig.
   Den stjerne vil jeg gerne se :-)

   Slet
 3. Det er dog et sært hotel der lægger vægt på at gæsterne fryser. God dag med morgenmad og hemmeligheder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jørgen, jeg tror, som jeg også skriver til Anette, at det er fordi de fleste kun sover der. Og temperaturen har været perfekt i nat, men det er usmart at man ikke kan skrue op, når man som jeg gerne vil opholde mig der om aftenen. Men varmeblæseren er helt perfekt :-)

   Slet
 4. Vi kunne fint have delt varme... jeg havde rigeligt... og var for længe om at regulere/lufte ud😕 Så jeg var noget tør i halsen til morgensang!
  Alenetid er vigtigt; vi har eneværelse!
  Hav en god dag samen og med hemmelighederne...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anne, vi har haft en dejlig dag og blæseren sørger for god varm luft :-)

   Slet
 5. God løsning med fly og overnatning, det er dejligt ikke at være på 24/7, selvom det er i selskab med børnene. Forstår dig så godt med dette alenetid.
  Håber og krydser fingre for du er fit for fight i dag - Ønsker dig/jer en dejlig hemmelighedsfuld dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Abildjyde, jeg har været fit, men nu er jeg træt og nyder alenetiden :-)

   Slet
 6. Den model med alenetid på hotel lyder rigtig tiltalende i mine ører. Men det er ikke så sjovt at fryse på værelset. Godt der fandtes en løsning. Rigtig god mor-datter-lørdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis hvad jeg ville ha' sagt!! Rigtig god weekend! ❤️

   Slet
  2. Tak, Betty, man skal ikke fryse, det nægter jeg at betale for :-)

   Slet
  3. Tak, Skøreliv :-)

   Slet
 7. Uanset hvilken temperatur hotellet tror, gæsterne vil sove i, skal varmen da kunne reguleres. Jeg tror der er mange, der ikke nøjes med at smide sig udmattet i sengen og bare sove. Man kunne fx forestille sig noget så almindeligt som lidt ægteskabelig hygge ... men man behøver selvfølgelig ikke at smide dynen til side for det ;-)
  Jeg forstår dig på sin vis godt mht. alenetiden, men jeg ville alligevel synes det var underligt, hvis jeg tog på hotel, når jeg besøgte C. Måske har det også noget at gøre med, at vi godt kan have alenetid sammen, selv om det lyder mærkeligt ... men de har et stort hus - og de bor langt ude på landet, så alene det ville gøre det enormt upraktisk :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, der skal netop være så man kan regulere varmen efter behov, men måske fordi det er et lavprishotel, skal der spares hvor der spares kan.
   I et hus som Charlottes ville jeg heller ikke have behovet for alenetid alene, men i en lejlighed kan jeg mærke, at jeg har brug for at trække mig :-)

   Slet
 8. Jeg forstår snildt dit behov for "alenetid". Skønt at være sammen hele dagen, og også skønt at kunne trække sig tilbage ved aftenstide.

  Det er da helt pip, at man ikke selv kan regulere temperaturen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hanne, det fungerer fint for mig.
   Ja det er faktisk underligt med den temperatur. Nyder min varmluftblæser :-)

   Slet