torsdag, december 08, 2016

Jeg er i Alt for Damerne

Måske lidt ude af trit med virkeligheden, men pyt, jeg lever jo i julefilmenes univers lige for øjeblikket, når jeg ikke arbejder (undskyldningen er at jeg er træt og mangler energi), så bær over med mig.

Harlem Voices

Ikke desto mindre måtte jeg sende dette billede til min korleder og skrive, at det kan godt ske, at Alt for Damerne skriver om the Harlem Voices og deres optræden i København, men koret kommer altså først til en by i nærheden af mig. Og gæt hvem der skal synge fire numre som opvarmning til dem? Mit kor! Og måske hvis alt klapper, skal vi også synge en sang sammen med dem.

Efter omtalen i bladet har vi da noget at glæde os til. Jeg ser frem til at lade mig rive med ind i den amerikanske gospelverden. Vores gospelglæde er nok kun en forkølet version af deres. Forkølet er jeg ikke, men ondt i halsen kan jeg brillere med, og det skal væk! For hvem har en uges ferie om en arbejdsdag? Det har landmandskonen, og ferien skal nødigt gå op i sygdom. I stedet for håber jeg, at julen træder ind i mine stuer med pynt og duften af gran og hjemmebag.

 

 

 

 

 

 

 

 

julens helte

 

I selvsamme blad udråbes jeg til en af julens helte. Tror du mig ikke?Jamen det passer, læs bare de sidste linje på billedet her ved siden af. Er du klar over hvor meget Lego og Barbieudstyr, jeg har samlet gennem tiderne? Og jeg elskede det! Det var så hyggeligt, når vi alle fire smed os på gulvet, satte julemusik på, hev tallerkenerne med slik og småkager ned på gulvet ved siden af og så byggede og legede den ganske aften og ind imellem også nat. Ind imellem faldt forældrene i søvn på gulvet, mens børnene legede videre. Og vi lod det hele stå, så man kunne lege videre næste morgen, når man stod op*. Og bagefter hoppede vi alle op i sofaen i nattøj og med dynerne svøbt omkring os, hvor vi så julefilm og spiste risalamande til morgenmad. Det sidste gør vi så stadigvæk, det er blevet vores juletradition julemorgen.

Nu vil jeg lune lidt gløgg, lade tæppet lune mig og iPaden sørge for en julefilm. De er så banale og indimellem tåkrummende pinagtige, men jeg gemmer mine juleDVDer med Noel, The Holiday og Love Actually, til vi nærmer os juledagene, for har jeg fortalt, at jeg har fri fra d. 22/12 til d. 27/12? Jeg snupper aftenvagterne i nytåret i stedet. God aften til dig.

PS: *og slikskåle og småkager lod vi også stå. Jeg elsker smagen af lakridskonfekt i kombination med pebernødder som det første julemorgen

14 kommentarer:

 1. Gud, hvor vildt, Lene! Men det lyder da også virkelig som om du har fundet den rette julestemning! Jeg ville gerne høre dit kor engang! Bortset fra det, så ELSKER jeg 'Love Actually', jeg har den dog ikke på DVD, men der bliver ramaskrig den dag de ikke viser den inden jul....

  SvarSlet
  Svar
  1. Skøreliv, ja ikke. Jeg fik filmen på DVD af mine børn, så jeg kunne være sikker på at se den :-) Julestemningen kom lige i går, måske fordi jeg var så træt og slap og så læste det indlæg i AFD, nu glæder jeg mig til koncerten.

   Slet
 2. Det må være lykken for et nordjysk kor at skulle synge sammen et gospelkor som The Harlem Voices! God fornøjelse og se så at få hals normaliseret igen! Du behøver ikke at leve op til Murphy og spolere din ferie med at være syg.
  Jeg har hørt, at en romtoddy skulle være vældig godt mod en ru hals: Masser af sukker, rom og te. Lyder det ikke godt? Og du sover som et lille barn efter at have drukket sådan en :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, det glæder jeg mig også til. Romtoddy lyder godt, gløggen gjorde nu også godt, og her til morgen har hyldebærsaft varmet min hals :-)

   Slet
 3. Det ser ud til at være fint selskab du kommer i. Jeg kan godt lide beskrivelsen af legobyggeriet, julemorgenrisalamandespiseriet osv. Sådan opstår traditioner.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jørgen, det var et fint selskab og herligt selskab. Vi nyder de traditioner :-)

   Slet
 4. Det lyder godt nok spændende med det amerikanske gospelkor. Og de skal jo synge lige om hjørnet fra yngstedatteren. Det må jeg da lige undersøge nærmere.
  I har hygget jer juleaften, lyder det til. Og sådan er det jo med juleaften og den næste morgen - der skal leges og nydes god mad i anderledes sammensætninger ;)
  God ferie, når den kommer til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. ØV - der er udsolgt til koncerten på mandag.

   Slet
  2. Tak, Conny, og øv, at du ikke fik en billet, for de var gode og medrivende :-)

   Slet
 5. Julestemningen oser ud af dit indlæg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Miri, og den husker jeg på, nu hvor jeg nyser og hoster mig gennem morgenen :-)

   Slet
 6. Orv mand - jeg kender en kendt ;)
  Hvis jeg kunne synge, ville jeg synes gospel, det lyder fantastisk og er så fyldt med livsglæde.
  Pøj pøj med forkølelsen og god ferie :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Helle, vil du have en autograf ;-)

   Slet
 7. At synge sammen med The Harlem Voice, det er da for vildt, om det så kun bliver til opvarmning.
  Hvis der bliver optaget noget må du da gerne linke.
  God søndag

  SvarSlet