fredag, december 16, 2016

Weekendglæder

Vi er i god træning med at ændre planer. Heldigvis holdt vores plan for aftenen i går, hvor vi var inviteret ud til svoger og svigerinde til hyggeligt samvær. Vi er så heldige, at vi også får besøg af dem juleaften, det glæder vi os til. Der er altid megen latter, når vi er sammen, og i går var ingen undtagelse. Min kære landmand er rigtig god til at fortælle historier, han har evnen til at udbrede en historie, og indimellem ifølge hans hustru kommer han langt omkring, så hun føler, hun skal lede ham tilbage på historiens hovedspor. Det er vi så ikke altid enige om, heldigvis kan vi begge to godt grine af det. Jeg kan fortælle samme historie på under den halve tid, den er så heller ikke altid lige så morsom.

P1050049

Planen for denne weekend var hyggeligt samvær med vores børn og svigersøn i København. Datteren og jeg havde planlagt mor-datter lørdag, mens søn og landmand skulle male i sønnens lejlighed. Den plan er ændret, landmanden har fået så mange ordrer på kartofler, at han er nødt til at blive hjemme, sønnen har også fået ændringer i sine planer, så ham ser vi ikke meget til i weekenden. Jeg tager stadig af sted, om det bliver med bil eller med fly ved jeg endnu ikke. Der er stadig nogle uafklarede punkter på det område.

P1050053

Planen var også, at jeg kogte bondeklejner i dag til hyggeligt samvær hos sønnen i aften, men da jeg stadig skranter lidt, og da sønnen nu ikke er hjemme, så dropper jeg det. Men mor-datterlørdag holder vi fast ved, og jeg glæder mig. Indtil nu har formiddagen været fyldt med kontorarbejde, oprydning og madlavning, jeg har hygget mig med radioen stillet ind på garantisikker julemusik til arbejde. De sidste par dage har været skønne vejrmæssigt, jeg elsker sol og rimfrost. Ha en god fredag.

P1050041P1050042

14 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne billeder! Åh, jeg elsker rimfrost! Håber du får en god tur herover, selvom helbredet stadig driller. Jeg ville elske at høre din mands historier, jeg er sikker på det er festligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Skøreliv. Åh ja, han plejer at være et festligt midtpunkt :-)

   Slet
 2. Rigtig god tur til staden.... med masser af mor-datter hygge. Det er nogle skønne stunder sammen. Jeg tager til Refugiet sammen med vores datter. Vi glæder os til en ny oplevelse.
  Ingen rim idag. Igår morges var det smukt udenfor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anne, og god tur til jer, det glæder jeg mig til at høre om.

   Slet
 3. Ta' endelig flyet. Det sparer dig både tid, kræfter og helbred. Det er så hårdt at tage hele turen alene i bil, synes jeg.
  Jeg håber, I får en rigtig hyggelig dag ud af det, også på trods af alle ændringer.
  Mette L

  SvarSlet
  Svar
  1. Mette, tak, og jeg tager flyet, jeg skulle blot lige have snakket med sønnen først, for han skal med hjem, men nu flyver vi begge hjem :-)

   Slet
 4. Haha, sådan en mand har jeg også - men han er desværre ikke altid lige så sjov som din ... John starter med Adam og Eva og er 117 år om at nå frem til pointen :-)
  Nå, men jeg håber de trofaste kvinder får hygget sig i weekenden - det er jeg faktisk sikker på, at I gør :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, ha, ja jeg synes jo også at der indimellem er langt til pointen ;-)
   Jeg er helt sikker på at vi vil hygge os. Vi starter i Torvehallerne i morgen tidlig til morgenmad og så har vi hemmeligheder på programmet :-)

   Slet
 5. Vidunderlige billeder, rimfrost og sol er så smukt.
  Spændende hvordan turen til Kbh. løber af staben, og hvor mange timer mor og datter får sammen.
  God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Abildjyde, hele dagen i morgen er planlagt sammen, og jeg glæder mig :-)

   Slet
 6. Vi to har sørme smag i juleudsmykning. Enkelt og alligevel fantastisk. Jeg synes, du har en god smag:-)

  Jeg prøvede lige at lede efter min julekrybbe, fordi jeg gerne vil vise den til dig. Firmaet hedder oprindeligt "Bogense trækunst", men det er nu overtaget af "Højholm Design". Og jeg simpelthen ikke, jeg kan finde den rigtige julekrybbe. Øv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Hanne. Håber du finder et link, den vil jeg gerne se. :-)

   Slet
 7. mor datter dag lyder dejligt, god tur

  dejligt julelandskab, savner min mors gamle kirke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Anette, tak. Alle vi fem børn fik en hjemmelavet kirke af vores far, da vi flyttede hjemmefra.

   Slet