mandag, april 10, 2017

Hvordan kommer man ind til mig?

I denne uge er søgeordene, som har anvist folk min blog, anderledes end tidligere, ja sådan set er den sidste måneds søgeord også anderledes:

Hjælp mine kolleger går imod lederen – tjah jeg kan ikke hjælpe dig, for så vidt jeg ved, er mine kolleger rigtig godt tilfredse med deres leder. Det er sjovt som ordet imod eller mod kan bruges i forskellige betydninger. Jeg har hørt en som siger, at man går mod folk, i betydningen imødekommende.

Hva tid er påske morgen, i år er det på søndag, og jeg er så gammeldags, at jeg stadig skriver påskemorgen i et ord. Og jeg har fri!

Når jeg ser min gamle by, og hvad definerer man så som ens gamle by? Jeg har boet i min barndomsby i 19 år, derefter boede jeg i Viborg fra jeg var 19 til jeg var 24, afbrudt af et halvt år i Skive, så fulgte to år i Aalborg og de sidste 34 år på landet. Hold nu op hvor har jeg levet længe.

Smukke morgen billeder, morgenbilleder holder jeg meget af. Der er noget magisk og forfriskende over dagens begyndelse.

Punkteret hælpude, hælsmerter kender jeg til, og en knap så spændstig hælpude er formentlig årsagen.

I en seng på hospitalet, så røg jeg tilbage til barndommen og en ufattelig sørgelig sang. Og når jeg googler den, viser det sig, at sangen faktisk hedder I en sal … Det får mig til at mindes sygehuset, jeg arbejdede på som ung nybagt studine i Oxford. Her var afdelingen en stor sal, hvor der stod nitten senge, halvdelen op mod en halvvæg midt i rummet. Og jeg har et indlæg, hvor jeg sov i en seng på hospitalet.

Ledestjerne, vi har og en ledestjerne … fortsæt selv, det er en af de mest kendte julesange. Og her hos os har vi en smuk stjerne, der kommer frem hvert år til jul, den må gerne skinne i mørket, så den er tændt døgnet rundt i december måned.

Vi har lejerbål her, bortset fra vi ikke er enig om stavningen, er det også en sang, der bringer minder om spejdertiden med lejrbål, kanonsange, guitarspil, en spejderhat, der havde været i vand for at få det slidte og afslappede look og min poncho syet af skotskternet tæppe og med maser af sorte frynser. Andre minder har jeg skrevet om her.

6600 skridt, så vidt jeg husker, er det vist deromkring jeg lander, når jeg har gået 5 kilometer.

Alberte lyse nætter baggrund, sangen synger mit kor, og jeg holder meget af den på samme tid lette og triste stemning, der er i sangen.

Guldsandaler, sådan nogen har jeg også  og endda skrevet om. Jeg bruger dem aldrig, kun når jeg vil føle mig lidt anderledes herhjemme.

Du skal ikke snydes for et billede af en sovende hundehvalp, og jeg kommer til at holde mere og mere af den trøje, jeg arvede af min mor.

DSC_3700

20 kommentarer:

 1. Måske kan Google svare på, hvorledes det går til at folk sendes i din retning når noget googles. Du er givet vis populær i søgemaskinesammenhæng, da du jo er en særdeles flittig skribent. Derfor er det måske ikke så mærkeligt at folk finder dig.
  Har du prøvet at søge efter nogle af ovenstående søgeord? Jeg har lige prøvet med et par dem, men fandt ikke at din blog kom frem på de første 10 sider, så det er ikke godt at vide.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jørgen, jeg har gjort forsøg ved nogle af ordene, hvor jeg ikke dukker op, og andre søgninger ligger jeg på side 1 eller 3 :-)

   Slet
 2. Det er meget sjovt at kigge på, hvilke søgeord der har ledt frem til bloggen - man bliver somme tider overrasket :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Randi, ja især når man så selv forsøger sig med de samme ord og ikke kan finde sin blog i det, der kommer frem :-)

   Slet
 3. Åh hvor morsomt. Jeg synes også det er ret pudsigt hvilke søgninger der kan lede til min blog - nogle ting giver sig selv, andre ... not so much.

  SvarSlet
  Svar
  1. KS, og mine plejer at være lidt kedelige og forudsigelige, de her var anderledes :-)

   Slet
 4. Det der med søge ord er sjovt at læse om, har stadig ikke fundetnud af a undersøge det på min.

  SvarSlet
  Svar
  1. Annet, du er også på blogspot. Her finder du dem ved at klikke på det orange B i øverste venstre hjørne, så kommer du frem til din blogoversigt. her finder du status i venstre side, og under den trafikkilder. Der står søgeordene nederst :-)

   Slet
  2. Ah tak... må ind og kikke

   Slet
  3. Tilsyneladende kommer folk mest hos mig via andre blogs. Men ellers var det sjovt nok bloggen navn (1 gang) og et par versioner af ordet servicehund.... det sidste er jo mit mål at blive fundet via de mange ord der så det godt.

   Slet
 5. Kigger du altid på søgeordene? Det har jeg aldrig prøvet, jeg ved måske ikke, hvad jeg skal bruge dem til ;) Guldsandaler er det bedste og flotteste - brug dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Helle, det er sjældent, jeg kigger. Typisk når jeg pludselig ikke kan finde ord til et indlæg :-)
   Sandalerne er højhælede omend med kinahæl, men jeg er ikke god til højderne ;-)

   Slet
 6. Så Blogger giver stadig mulighed for at se søgeordene? Det er desværre længe siden, WP stoppede med at lade os se dem. De var ellers ofte en kilde til stor underholdning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, og mine plejer at være lidt mere lige til, men sjovt er det se på dem.

   Slet
 7. Det er via Bloglovin og derfor ikke noget som genererer søgeord. Når tiden en dag er til det, skal jeg dog have undersøgt andre bloglæser-muligheder, for jeg er i grunden ikke så imponeret af Bloglovin. Hvad bruger du til at holde øje med andre blogs? Din egen sidebar?

  SvarSlet
  Svar
  1. "The old reader" er rigtig god. Jeg ved ikke, om Lene tillader links, men hvis hun gør, har jeg skrevet lidt om tjenesten her: http://stegemueller.dk/blog/?s=the%20old%20reader

   Hvis du Lene ikke tillader links, sletter du bare denne kommentar!

   Slet
  2. Laura, jeg følger via min sidebar, så jeg kender ikke til andre. jeg ved at Ellen og Inge bruger hver deres feeder. Krumspring og gadedrengehip har også skrevet om det her: http://krumspringer.blogspot.dk/2017/04/det-er-som-om-vi-ikke-rigtig-er-venner.html

   Slet
  3. Hanne, det er helt fint, det er en god service til andre :-)

   Slet
 8. Hvor er det et sødt billede af en sovende hundehvalp og din mors trøje. Den er flot.
  Søgeord har jeg aldrig beskæftiget mig med. Skulle måske prøve :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Betty, den trøje er lun og dejlig. Og som med sovende børn, så giver favnen fuld af sovende hundehvalp også en ro til mig :-)

   Slet