mandag, april 24, 2017

Mandagsmørhed

Nogle gange kunne det være dejligt med lidt forårsvarme, så man kunne tage sig en lur eller en kop trappete udenfor

DSC_3832

En pind at gnave i er ikke lige min favorit, men jeg kunne vel strikke en pind eller to på sådan en varm forårsdag i T-shirt, hvis den ellers ville dukke op.

DSC_3836

At have en ven at gå tur med ville helt klart hjælpe på sådan en skøn forårsdag. Og heldigvis kan man også godt det på en kold og blæsende forårsdag.

DSC_3844DSC_3841

Og at tænke tanker eller lade være dagen lang uden at slå sig selv i hovedet med alt det, man kunne have nået, må være det skønneste, man kan gøre på en mørbanket mandag.

DSC_3849

Mandagen er gået lige så stærkt som weekendens vagter. Søn og svigerdatter er hjemme i hovedstaden, landmanden spreder gylle, aftensmaden er i ovnen, Ayla slapper af i bryggerset, og jeg smiler overbærende over mine mange drømme for denne mandag. De kan måske blive til virkelighed en anden fridag. God aften til dig.

DSC_3839

PS ja ja, jeg ved det godt. Jeg kan virkelig ikke have, at dyr er i møblerne, men de er nu søde at se på, de to venner, når de slapper af efter en hård arbejdsdag.

8 kommentarer:

 1. Når man er mandagsmør, er det okay at nøjes med at holde sig oppe på drømmene - og hvor er de søde, de to, ja, og principper er til for at brydes :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, du har ret angående principper ;-)

   Slet
 2. Skønne hvalp, der er så tryg sammen med jeres fælles landmand :-)
  Jeg har også flabet stor hvalp på matriklen for tiden, heldigvis er datteren med... for jeg har da helt glemt hvordan det er med en hvalp i huset.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kisser, vi glemmer det også indimellem, hvordan det er, men så bliver vi mindet om det :-)

   Slet
 3. Ja, det er da tarveligt, at vejret ikke er til lidt mere have-og gårdspladsliv. Det kunne vi andre også godt bruge. De er virkelig ikke til at stå for dine to sofa-flydere :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, jeg trænger til varme og udeliv uden hue og vanter :-)

   Slet
 4. Ja, vejr til trappete og en pind eller to udenfor er jeg med på. Det er snart på tide! Sådan en mør mandag smuldrer alt for nemt.
  Hund i møblerne? Så vidt jeg kan se ligger den på sin ven, - og så gælder det ikke for møbler, vel?

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, og det hjælper nok ikke at demonstrere mod vejret.
   Ha, du har den rette forståelse, men det er som om at de to, jeg bor sammen med, gradbøjer det princip. Så Ayla ligger kun halvt på landmanden og halvt i smørhullet mellem sofaryg og landmand :-)

   Slet