lørdag, november 10, 2018

Formiddag som jeg ville have den

Jeg er ikke god til huskelister undtagen til jul og ved gæstebud. Så derfor lavede jeg en mental to-do liste. og jeg har nået de ting, der var vigtigst på den.

Morgenen startede med tid til at strikke og tid til at trevle op igen. Jeg var overbevist om, at der var en fejl i opskriften, indtil jeg kom i tanke om at tælle mit maskeantal! Så indså jeg, at det var en fejl 40, jeg havde glemt en udtagning undervejs. 



Mine slidgigtfingre driller mig meget ved det her strikketøj, jeg håber, at når jeg får fundet melodien, så vil jeg kunne slappe af i skuldre, albue og fingre. Jeg forsøger mig med fingergymnastik på den fine lille hjernebold, som jeg fik til en konference i Liverpool.


Jeg nåede også i LOOP, fik afleveret biblioteksbøger, afleveret tøj i genbrug, købt te og handlet ind. Nu vil jeg nyde resten af lørdagen med god samvittighed. Først et bad, det trænger jeg til, og så lukker jeg weekendfreden ind. God weekend til dig.

6 kommentarer:

  1. Det er dejligt at nå sine opgaver, hvad enten listen er mental eller på papir. Sikke så en rolig søndag du kan få.
    Jeg holder selv meget af lister på papir til weekenden, - og specielt når jeg kan strege opgaven ud. Dét er en god fornemmelse.

    SvarSlet
    Svar
    1. Eva, når jeg ikke er god til lister, er det fordi jeg er mega god til at overtale mig til noget andet, og så bliver listen med de mange ustregede punkter til en mental hammer, jeg får i hovedet. Jeg drives ikke af det at strege ud, gid jeg gjorde :-)

      Slet
  2. En fantastisk formiddag, dejligt med tid til egenomsorg ❤️
    God søndag til dig

    SvarSlet
    Svar
    1. Karin, tak og i lige måde :-)

      Slet
  3. Skønt at slappe af oven på veludført dåd. Det har du sandelig fortjent :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, Fruen i midten, jeg nyder også weekenden :-)

      Slet