tirsdag, november 06, 2018

Hvordan går det


 • med træningen? Min søde kollega, som er så sej til styrketræning og som træner flere gange om ugen, kiggede på mig midt i vagtskiftet og spurgte. Planen var at jeg skulle køre i LOOP inden jeg kørte hjem. Det var også planen i sidste uge, men på en eller anden måde er jeg rigtig god til at argumentere mine planer væk på turen fra Aalborg til Aabybro. I dag lykkedes træningsplanerne, for jeg vidste helt ærligt ikke hvilken undskyldning, der ville du som svar til min kollega, jeg havde jo røbet min oprindelige plan. Undervejs i bilen overvejede jeg mange muligheder, men de blev forkastet. Det gjorde godt at få kroppen gennemarbejdet.
 • med madlavning? Tjah jeg havde lavet en plan for de næste to dage, men den forsvandt, da jeg besluttede mig for, at træning var bedre end hjemmelavet mad. Landmanden fik biksemad fra delikatessen i Meny og dertil spejlæg fra sine egne høns. Jeg fik delikatessens tomatsuppe. Vi blev mætte, og så overfaldt to norske klejner mig, så de bliver desserten.
 • med søvnen? Det går strygende. Kan man konkludere lidt uvidenskabeligt, at jeg bare skal arbejde hele tiden eller holde ferie hele tiden, så går det fint?
 • med strikkeprojekterne? Jeg elsker at komme til strikkecafe, mange gange bliver der snakket mere end strikket. I går var jeg dog så koncentreret og fokuseret på et nyt projekt, at jeg mest lyttede til snakken. Jeg fik også gode råd fra Liselotte, så nu får min hjerne modspil igen. Jeg strikker nemlig omvendt af, hvad der står i opskriften. Kjolen? Jeg ved ikke hvad det er. Jeg tror, at jeg ubevidst er nervøs for, at jeg ikke bliver tilfreds med den, at den ikke klæder mig. I hvert fald mangler jeg stadig at strikke et knaphul og få hæftet alle ender. Dumt, men jeg håber at jeg pludselig får mod på at færdiggøre kjolen. Vesterhavssjalet får lige nogle mønsterrækker, jeg har garn nok og det er et skønt afslappende projekt. En Hermiones hverdagssok er klar til maskesyning af tå, det har den været en uges tid. Aner vi et mønster med færdiggørelse af projekter, hvor metoden ikke er kendt for mig?
Nu vil jeg finde Kender du typen fra i går, skænke en kop te og spise min norske klejne. God aften til dig.


16 kommentarer:

 1. Så er det ikke nu, jeg skal sige, hvem de var hjemme hos i Kender du typen? :-)
  Jeg kender desværre kun alt for godt det med, at man kraftigt har på fornemmelsen, at det store arbejde, man har lagt i et strikketøj, er spildt, fordi man næsten ved, at man aldrig får gået med det. Den slags hænger der nogle stykker af i skabet på 1.salen ... for jeg nænner alligevel ikke at forære det til Røde Kors. Det gør jeg en dag ... jeg bruger jo ikke det tøj - men jeg håber ikke, at dit fornemmelse er rigtig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg har set afsnittet og jeg havde gættet det inden vi fik valgmulighederne :-)
   Jeg håber heller ikke at min fornemmelse er rigtig. Jeg bliver nødt til at få gjort den færdig.

   Slet
  2. Sejt! Godt klaret! Vi havde ingen anelse, men John gættede forkert og jeg rigtigt, da vi fik mulighederne :-)

   Slet
  3. Ellen, tak. Det var pointquizzen med mentor i fængsel, der sagde klik. Jeg vidste at hun havde arbejdet med mennesker i fængsel :-)

   Slet
 2. Norske klejner, norske klejner, norske klejner, - ja undskyld men efter at have læst hele dit indlæg kan jeg kun tænke på n....

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, og jeg har tænkt mig at smage almindelige klejner hos alle bagere, som du gør :-)

   Slet
 3. Dejligt du kom i Loop. Det giver et kick efterfølgende. Så skidt pyt med Norske klejner. Jeg forstår godt de hoppede ned i din kurv, og fandt hjem til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Karin, jeg nød både LOOP og klejner :-)

   Slet
 4. Jeg håber, din fornemmelse for strikketøjet ikke holder, men at du bliver glad for kjolen. Og du har fortjent de norske klejner :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Betty, jeg håber også at kjolen bliver en yndlingskjole :-)

   Slet
 5. Det kan være sundt at løbe tør for undskyldninger ;-) Norske klejner - mums!

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten, meget sundt :-) og de smagte af mere, men jeg styrede mig selv i dag.

   Slet
 6. Paris-sjalet ser virkelig smukt ud - hvilken farve har du valgt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, jeg fik en meget smuk grøn cashmere af Kenneth i fødselsdagsgave, den strikker jeg det i.

   Slet
 7. Min moar mener også, jeg skal med i strikkecafe - hun går med sin søster og flere andre damer i familien inde i Aalborg, og siger der indimellem er nogle på min alder med, så jeg burde fluks komme igang :D Men det lyder altså også rigtig hyggeligt - frygter bare, jeg ikke lige er så nem, at lære det med min tålmodighed :p

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. A, tålmodighed kan være svært at fastholde :-) Især når der snakkes meget rundt om bordene. Det bliver spændende om din mor får dig overtalt :-)

   Slet