torsdag, november 15, 2018

Var det ikke godt, at jeg havde en blog, hva?

Jeg skutter mig, for jeg fryser lidt. Samtidig nyder jeg følelsen i kroppen efter at have gået en skøn aftentur med lydtapet af store flokke gæs.


Ugen er strøget af sted, mandag var maratondagen med arbejde hele dagen. Da jeg kom hjem ved halvotte tiden, fik jeg besøg af landmandens jagtkammerats hustru, mens jægerne kørte en kronhind til slagteren. Ingen gåtur der.


Tirsdag bød heller ikke på gåtur og lige nu er jeg helt uforstående for, hvorfor det ikke skete*.  Onsdag blev sådan en kombidag, for jeg var blevet indkaldt til et møde, som jeg var nødt til at tage til på trods af fridag. Så nu flekser jeg og tager fri noget af fredagens arbejdsdag. Aftenen sluttede af med udvidet sangaften, vi synger julesange, og det gør mig ganske enkelt glad, fordi det er skønne, smittende arrangementer.
Jeg glæder mig endnu mere til næste år, hvor jeg får fri om torsdagen, for glæden forplantede sig som vanligt i min krop, så jeg ikke kunne sove.



I dag har været dagen, hvor vejlederne samles og bliver klogere på de udfordringer, der kan være med nutidens elever og studerende og nye uddannelser for begge professioners vedkommende. Vi havde en god dag og jeg kunne tage hjem med smil om munden. Endnu større smil kom der, da jeg fik gået 4 km i skumringstimen.


Nu er landmanden og jeg færdig med vores fælles kontorarbejde og overskriften skyldtes, at landmanden ikke havde fået noteret i sin logbog datoen for den sidste høstdag. Det søgte jeg da lige frem på min blog, og så var det klaret. Og svaret fra landmanden var selvfølgelig, at det var rigtig godt, at jeg bloggede, så jeg kunne fortælle ham, hvornår han startede med at høste og hvornår han sluttede.



*Og min blog kunne også fortælle mig, at jeg havde overvejet en gåtur tirsdag, men ganske enkelt var for træt.
God aften til dig.

8 kommentarer:

  1. Jo, det er godt, du blogger :-) Jeg kam også tit finde ud af noget ved at gå tilbage og kigge i min blog.
    Det er nogle skønne billeder, du viser.

    .


    SvarSlet
    Svar
    1. Betty, den blog er god til mange ting :-) Og tak, det var så smuk en aften.

      Slet
  2. Det er en effektiv blog, - mest fordi du selv er så flittig til at skrive.
    Jeg bliver lidt misundelig på julesangene. Mit kor synger Messias til jul, og jeg har været nødt til at melde fra til det, - der er simpelthen ikke kræfter til at arbejde ved siden af. Dét er trist.

    SvarSlet
    Svar
    1. Eva, den er god at have, når vi ikke lige kan huske ... :-)
      Åh hvor er det trist, Eva. Der er jeg jo mere heldig i og med at jeg er ansat på 30 timer og kan ønske en fridag midt på ugen og samtidig selv kan lægge arbejdstimerne udover de 30 på en anden dag.

      Slet
  3. Jo, det er sandelig godt, at du har en blog! Den vil jeg nødigt undvære :-) Også jeg er sommetider tilbage og lede efter ting og tidspunkter på min egen blog.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, fruen i midten :-) det er godt at have et sted at søge information.

      Slet
  4. Ja, hurra for din gode blog! Den er vi vist mange, der ikke vil undvære.
    Jeg bruger også min blog som opslagsværk - det har reddet os fra et par diskussioner eller tre :-)

    SvarSlet
  5. Så dejligt bloggen lige var ved hånden. Det er jo næsten som når vi googler, fremfor finder leksikonet frem (hihi)
    Nu hvor jeg har fået en fast hverdag hvor jeg arbejder om formiddagen, vil jeg gerne finde et par ting jeg gerne vil gå til udover træning/traveture/børnebørn. Så nu leder jeg efter et kor der øver om eftermiddagen. Jeg har det præcis som du, bliver helt høj af sådan en øve stund, eller koncert. Behøver overhovedet ingen rusmidler :-)

    SvarSlet