søndag, november 18, 2018

Skøn søndagssommerhusstrik

Landmanden og kammeraten ville forsøge igen i dag med gåsejagt. Og jeg besluttede mig for efter en god nats søvn at gøre det, jeg gerne ville, nemlig at tage i sommerhus. Og det var den rette beslutning. Jeg tændte op i brændeovnen, fandt film og strikketøj frem og hyggede mig med godt brød fra Hune Bageren. Senere tog jeg traveskoene på og gik en lang tur ud langs klitten og ned til havet.


Luften gjorde godt og det at gå er meditativt for mig. Alle tanker og burde/skulle flyver deres vej, mens jeg går.


Hjemme igen spiste jeg min medbragte frokost og senere fik jeg en lækker julebolle. Landmanden ringede og spurgte, om jeg kom hjem i dag eller først i morgen. Jeg skal lave regnskab i morgen, så selv om jeg havde allermest lyst til blot at være i min lille tidslomme, valgte jeg at tage hjem.


Først kørte jeg dog til Blokhus for at hente lækre burgere til os fra Kunstcafeen. Jeg havde nemlig opdaget, at de også leverede mad ud af huset. Da jeg kom ind i byen, opdagede jeg, at hele byen er gået sammen om at tænde lys i mørket. Og jeg elsker det.



jeg kunne lige nå at komme forbi den nye skøjtebane på torvet, og mens unge og børn kom ud fra skøjteudlejningen, fik jeg helt lyst til at prøve at skøjte. Det må jeg vist sætte på min "hvad gør dig glad liste"


Det blev nu ikke i aften, for burgerne med lækre store håndskårne pommes frites skulle hjem på gården. Mon ikke jeg kan finde tid til endnu et besøg og så kan jeg jo passende besøge juleudstillingen i Skulpturparken. Og jeg mangler også at vende tilbage til Center for Papirkunst og deres nye udstillinger. Nej dette indlæg er ikke sponseret, men jeg holder af alt det, der sker tæt på mig. God aften til dig.


10 kommentarer:

  1. Det VAR sjovt at skøjte, men det bliver ikke nemmere med alderen, hvis ikke det er holdt ved lige. Jeg forsøgte mig som 50-årig efter 35 års pause. HoldnuOP, hvor var jeg øm i musklerne dagen efter. Men ellers var det lige som at køre på cykel: Færdighederne kom lynhurtigt igen.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ellen, sidst jeg var på skøjter var vist, da jeg var 40. Jeg gad godt prøve igen.

      Slet
  2. Det var da vist den helt perfekte søndag, - og "den gamle sure kone" var pist væk? Der ser dejligt ud i Blokhus med alle lysene.

    SvarSlet
    Svar
    1. Eva, det var en skøn søndag med fravær af sure miner og triste tanker :-)

      Slet
  3. Så skøn læsning. Den perfekte søndag, med så meget optankning af "Det gør mig glad"

    SvarSlet
    Svar
    1. Karin, tak og ja det blev god optankning af glæde :-)

      Slet
  4. Kunstcafeen laver altså også sååå god mad.

    - A

    SvarSlet
  5. Kære Lene 1000 tak for lige at give mig en tur rundt i et område af Danmark som jeg holder så meget af :-) KH Anette

    SvarSlet
    Svar
    1. Selv tak, Anette. Ja du er vist kommet her tit i dine ferier :-)

      Slet