lørdag, februar 02, 2019

Det kan være det bliver en vane

Selv om jeg havde fri torsdag, og søvnen har været god de sidste nætter, så var jeg træt, da jeg kom hjem i går efter projektdag. Egentlig havde jeg besluttet mig for, at motion var en by i Rusland og jeg godt måtte sløve hen i sofaen. Problemet var bare, at jeg kunne mærke, at jeg ville falde i søvn. Det duede ikke, det var alligevel for tidligt.

min vej, da jeg kørte hjem i går eftermiddag
Jeg gjorde det samme som aftenen før, jeg sagde, at jeg bare ville gå ud og få lidt frisk luft, måske gå rundt om gården, og så skete det det igen, at jeg fik lyst til at gå en halv time. Jeg elsker snelandskabet, jeg elsker mine LED bloklys udenfor. Det er så genialt, der er timer i dem, så når jeg kommer hjem fra arbejde, lyser de for mig, og de er der også om aftenen, når vi går ud. Jeg har ikke skiftet batterier, siden jeg satte dem ud før jul, så de holder godt. Om lidt skal de lægges ind til juletingene, men endnu nyder jeg dem for meget til at det sker.
Sneen gør mine skridt tunge, jeg er sikker på, at jeg får mere motion end en halv time om sommeren. Nede ved søen går jeg op på den lille bakke, vi har fået lavet, her er dejligt udsyn over søen, og den friske luft gør mig så godt.


Hjemme igen finder jeg aftensmaden frem, jeg har købt stjerneskud ved den lokale SPAR, det er skønt, at jeg ikke skal tilberede noget. Der er ikke noget i serieland eller fjernsynsprogrammet, der fænger mig, jeg lægger kabale på mobiltelefonen. Og jeg ender med at gå i seng klokken otte og læser i et blad, inden jeg falder i søvn.Og nu sidder jeg her, har sovet til klokken syv, næsten 11 timer. Sidste lørdag fik jeg også en god lang søvn, det må gerne blive en weekendvane. God lørdag til dig.
2 kommentarer:

 1. Jeg kan blive helt forskrækket over mig selv, hvis jeg sover så længe ad gangen, men det må jo være fordi man trænger til den søvn, og den er dig så vel undt, Lene :-)
  Hos os bliver det bare til diverse indendørs syslerier - plus en tur til Næstved for at købe billedrammer, for vi er ved at etablere et stykke familievæg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, jeg kan indimellem undre mig, at jeg trænger så hårdt til søvn, men sådan er det :-) Og tak :-)
   Den familievæg vil jeg gerne se, når den er færdig. Jeg skal nemlig også have lavet en.

   Slet