fredag, november 29, 2019

AHH det gjorde godt

Kinderne blusser, kroppens puls mærkes tydeligt og ørerne er så røde og varme, som dengang jeg blev trukket i ørerne af en lærer, fordi han mente, jeg var flabet. Det sidste var svært at skulle forklare sin far og mor, som var henholdvis skoleleder og lærer på samme skole, da de kom hjem fra lejrskoleophold på Bornholm. Men sandsynligheden for at de ville få det at vide på lærerværelset næste dag var stor, så jeg kunne jo lige så godt gå til bekendelse.Denne gang skyldes ørernes varme den skønne meget kolde luft, som jeg netop har indåndet, mens jeg gik 6 km. Jeg bare gik og gik, mens tankerne fik lov til at dagdrømme. Det er den måde, jeg får trælse ting eller ting, der bekymrer, bearbejdet. Nu er jeg frisk og har fået fyldt op på lyskontoen.

Det er tid til indkøb, december banker på døren og jeg har fri i fem dage, når arbejdsdagen slutter i morgen. Der skal handles adventslys og kalenderlys, der skal handles ind til småkagebagning og så alt det, der får hverdagen til at fungere.

Må solen skinne på dig i dag.


4 kommentarer:

 1. Sikke en himmel I har haft i dag - det kan give humør til at komme i gang med alle julepligterne. God fornøjelse med dem. Det er da også hyggeligt, hvis ikke man lader sig stresse af dem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellen, rimfrost i morges og skøn sol hele dagen ☺️

   Slet
 2. Der er ikke noget bedre end at trave en rask tur i klar luft og under en blå himmel. Det bringer orden i tankerne og giver overskud :-) Her hos os, har vejret været perfekt til sådan en tur i dag - og det har jeg benyttet mig af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Randi, det var det skønneste vejr i går, ja også i dag, men der har jeg knoklet som gal på arbejde for at få patienterne plejet, som de har krav på.

   Slet