søndag, januar 26, 2020

Jeg skal huske

at skønne på alle de ting i min hverdag, der gør mig glad

  • Jeg havde den dejligste dag i går formiddags sammen med tre kvinder, jeg har lært at kende gennem bloglivet. Liselotte, Ella og jeg besøgte Jette, og snakken gik, strikkepinde og hæklepinde klirrede og vi kom vidt omkring.  Og det skal jeg huske, at når jeg rækker ud og spørger, om folk vil mødes med mig, så siger de altid ja.
  • I næste uge skal jeg mødes med en anden skøn kvinde, jeg har mødt gennem min blog.
  • og ugen efter skal jeg være sammen med min studieveninde.

  • Derudover står der fødselsdagsfejring af en god bekendt på februars program, og flere weekender i de kommende måneder er frie til, at et besøg i København kan planlægges, når de unge/landmanden kan.
  • Sommerhuset bliver ikke brugt i vintermånederne, fordi min kære mand hellere vil være hjemme med jagt, hunde og gode jagtkammeraters besøg. Det skal ikke forhindre mig i at tage i sommerhus, har jeg besluttet mig for. Jeg skal blot øve mig i at gøre det.
  • I går begyndte jeg at hækle igen, Liselotte har for lang tid siden givet mig en skøn bog med hæklede klude, og nu skulle det være. Det føltes godt blot at tage den ene omgang efter den anden. 

  • I forgårs fik jeg hul på det at lytte til bøger. Jeg har downloadet bogen Modne Kvinder. Lige nu er jeg i gang med den første fortælling af Hella Joof. Jeg bliver inspireret og også provokeret, for der er ting, jeg slet ikke er enig med hende i, men der er mange flere emner, hvor vi er fuldstændig på linje. Indtil nu har jeg hørt bogen, mens jeg kører bil, nu vil jeg finde ereolen på computeren og lytte, mens jeg hækler en stribe eller to.
  • #enhalvtimesgåturhverdagi30dage er kommet godt fra start, i går blev det morgenstunden, der bød mig velkommen på gåturen. Svaner og gæs fløj over mig og dominerede lydbilledet på den stille morgen. 

Som sagt, når jeg åbner øjnene for det nære, opdager jeg, hvor meget jeg har at være taknemlig for. Det føles godt.


7 kommentarer:

  1. Hvor har du ret - vi skal virkelig huske at være taknemmelige for de nære ting. Jeg er lige kommet hjem fra en dejlig lang travetur i skoven sammen med min mand, vores mellemste søn, vores barnebarn og bonusbarnebarn. Det var en tur, der foruden god motion bød på både snak, smil og latter. Sådan en tur gør godt for både krop og sjæl.

    SvarSlet
    Svar
    1. Randi, det er så livgivende med disse små hverdagsstjernestunder. Det lyder som den skønneste tur :-)

      Slet
  2. For et godt menneske som dig vil folk altid være der, når/hvis du rækker en hånd ud efter dem. Det lyder lidt højtravende, kan jeg godt se, men det bliver det ikke mindre sandt af :-)
    Og så kom du i gang med lytteriet - jeg elsker at sidde og strikke mens jeg lytter, og i bilen kunne jeg slet ikke undvære det, dengang jeg arbejdede.
    God tur til København, når I når dertil!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ellen, hvor er du sød, tusind tak :-)
      Og ikke nok at jeg kom i gang med lytteriet, det er faktisk heller ikke en roman, men dokumentar - hvad sker der lige? :-)

      Slet
  3. Det er sådan en smuk indledning, Lene - vi skal nemlig huske at skønne på de ting, der gør os glade. Hvor er det hyggeligt, at du har været sammen med Ella. Hun har vist ingen blog mere og bruger ikke Instagram. Jeg kan huske hendes spændende blog, og vi havde besøg af hende og hendes mand for nogle år siden.

    SvarSlet
    Svar
    1. Madame, tak. Ella har ingen blog mere og er kun sporadisk på instagram. Hun mistede desværre sin mand for et år siden.

      Slet
    2. Åh nej, det gør mig meget ondt at høre!

      Slet