onsdag, oktober 03, 2007

AHHH

Er der ikke et tefirma eller hvad sådan nogen nu hedder, der kunne bruge en reklame frontfigur?

Jeg kunne fint fylde den plads ud. Der er ikke noget så skønt som at komme hjem, sætte vand over, putte 4 måleskeer dejligt duftende te op i tesien, hælde kogende vand over og så vente 5 min. hvorefter jeg kan sætte mig her ved computeren og nyde teen. Ahhh

Udkørt klokken tre, drik en kop te.

Pauserne kunne tælles på en finger i dag på arbejdet, og det gjaldt vist alle sygeplejersker. Tempo tempo, tjep, tjep.

Nu har jeg pause, der er købt oksekødssuppe med kød og melboller til aftensmad, og så skal vi have pandekager bagefter, for nu har jeg længtes efter det i lang tid, så nu skal det være.

Teen glider ned gennem svælget, varmer mig indvendig, får alt til at slappe af. Kun en dag tilbage, så har jeg fri i 6 dage, har jeg nævnt det før ;-)

Hvordan slapper du af efter arbejde?

14 kommentarer:

  1. Det lyder som dejlig afslapning med te og pc. Da jeg gik på arbejde, elskede jeg at tage en kop kaffe og en avis med hen i sofaen, læse alle nyhederne, tænke lidt over dagen og hvad der skulle ske senere. Kort sagt få vendt dagen og livet i fred og ro.

    SvarSlet
  2. Helle, den med sofaen er jeg også med på :-)

    SvarSlet
  3. En kop te og lidt tid ved pc'en er også i høj kurs hos mig som afslapning. Og ellers en travetur, avislæsning, lidt snak i telefonen og en sjælden gang ½-1 times tv. I går var det Sporløs.

    SvarSlet
  4. Mmmm det ligner lidt den opskrift du også har på afslapning - bortset fra at det er kaffe der er i kruset. Og lidt blog-læsning er jo ikke at kimse ad når den står på afslapning - som lige nu f.eks.

    SvarSlet
  5. madame, en travetur er guld, og det har jeg lovet mig selv på mine fridage :-)

    Fru koch, det er hyggeligt, håber du har slappet af :-)

    SvarSlet
  6. Tror lige jeg går ud og laver en ny kop the ;-) den fik du solgt godt, kunne fint være reklamefigur :-) -jeg slapper også af med en kop the og en bog, bloglæsning eller et blad. -bare lige en halv til en hel time, uhm det er dejligt!

    SvarSlet
  7. Det er nemlig skønt valdemarsro :-)

    SvarSlet
  8. tilslutter mig det med en god bog, eller noget sy/strikketøj. Te, ja det er desværre aldrig blevet en god vane her hos mig, men kaffe

    SvarSlet
  9. Godt fridagene står og banker på.... husk nu også at få tid til dig selv.

    SvarSlet
  10. Jeg har prøvet med te - købt grøn te - været i specialbutikker - talt til mit bedre jeg. Men .. jeg kan nu bedst lide kaffe.
    Afslapning efter arbejde bliver oftest efter aftensmad. Jeg har en aftale med husbonden om at blive hentet kl. 18, så mellem 16.30 og 18 prøver jeg at få handlet, vasket og gjort lidt rent. Fra 18.15 går jeg i gang med maden, og når så klokken er ca. 20.30 er der ryddet op i køkkenet.
    Derefter ser jeg meget ofte tv - med kaffe og evt. lidt kage til. Men nu skal jeg igen til at tage fat på adresseefterforskningsarbejdet i min gammel-elev-forening, så afslapning bliver indimellem.
    Hvis jeg har sørget for at handle til flere dage, prøver jeg ofte på at geare ned, når jeg er hjemme ca. 16.30 med kaffe/frugt/ugeavis/magasiner/en lille lur på sofaen.
    Bloglæsning bruges ofte som små pauseøer.
    p.s. Jeg kan godt lide din ide med at slutte et indlæg af med et spørgsmål!

    SvarSlet
  11. præcisering: det er husbonden, der bliver hentet - ikke mig.

    SvarSlet
  12. Anne, jeg ville ønske at håndarbejdet var en selvfølge hos mig, men det er det ikke, der skal jeg virkelig gi mig selv et spark, men så elsker jeg det også :-)

    Marianne/shabby, jeg håber at få en dag for mig selv, men så er jeg nødt til at være struktureret og få noget fra hånden de andre dage, for ellers smuldrer tiden væk.

    Conny, det bliver da også sent førend du er klar til afslapning. Den der med at købe ind til flere dage, den er jeg ved at kunne se fidusen ved, men det skal først indlæres :-)

    Og tak for rosen :-)

    SvarSlet
  13. ....rødvin.

    Var det ikke usundt for mig, nappede jeg et par glas hver dag.

    SvarSlet
  14. Lizelotte, hvis jeg gjorde det, så ville jeg få søvn nok ;-) jeg bliver så søvnig af rødvin

    SvarSlet