mandag, oktober 08, 2007

OKTOBERSOL


Jeg håber, I alle er velsignet med den selv samme strålende sol, som vi har. Himmelblå er mit udsyn og det er en fornøjelse at plukke æbler.


Der er slet ikke så mange som sidste år, men vi er tilfredse, og der bliver vist også til en køretur over til æblemosteriet.


Der er bagt krydrede æblemuffins, men jeg må have valgt nogle af de æbler med knap så meget smag, for sønnen har prøvesmagt dem, og vi er blevet enige om, at der skal smør til, når kartoffelfolket skal have dem til eftermiddagsmaden.


Nu er jeg færdige med den mindre stige, så nu skal den store findes frem, så toppen kan nås, og jeg skal ikke ha træsko på, det har jeg prøvet før, og det gik nær galt.

12 kommentarer:

  1. Sikke en flot himmel. Jeg har lige modtaget en masse poser æbler - spørg lige om jeg er en rig kvinde.... og jeg går straks igang med at omsætte dem til noget brugbart.... de der æblemuffins.....

    SvarSlet
  2. Det er så smukt i dag - Lene :-)

    Du er vildt flittig - og kan du så passe på - gys - høje stiger ;-)

    SvarSlet
  3. Du er en flittig kvinde Lene og heldigvis har du lært af dit uheld sidste år, så vi ikke behøver bekymre os om dig og din høje stige.
    Himlen er smuk, blå og høj, dagen er dejlig, kan vi ønske os mere?

    SvarSlet
  4. marianne - dejligt, glæder mig til at læse hvad du omsætter det til.

    Ella, helt utroligt smukt. Flittig og flittig, jeg har brugt formiddagen til at gå rundt om mig selv ;-) men når man så kommer i gang, så er det jo skønt :-)

    Helle, sådan en dag må vi huske på når vi brokker os over vejret :-)

    SvarSlet
  5. Her på Bryggen stråler solen og gør det til en skøn oktoberdag også selvom det er mandag.

    Fortsat fornøjelig dag til dig:)

    SvarSlet
  6. tak i lige måde Sifka :-)

    SvarSlet
  7. Den samme smukke blå himmel, jeps. Har en gang prøvet at køre på mosteri i Hørsholm med alle havens æbler. Det var vidunderligt en hel vinter med dejlig frisk æblemost.

    SvarSlet
  8. Det er nemlig det, det er, sister bonde :-)

    SvarSlet
  9. Jeg kan kjenne lukten av eplene helt hit opp.

    SvarSlet
  10. Det var godt Hege, jeg sidder jo tit med alle sanser vidtåbne, når du skriver om alt det lækre mad du laver :-)

    SvarSlet
  11. Åh den der blå himmel ville jeg frygtelig gerne have haft noget af i dag - men her har været gråt det meste af dagen. Har også lige høste vores æbler men vi har nu ikke nær så mange som jer, men det er dejligt at sætte tænderne i egen avl. Nyd dine fridage!Knus herfra

    SvarSlet
  12. Øv fru koch, håber I får del af den blå himmel i morgen, det fortjener du :-) knus herfra

    SvarSlet