tirsdag, oktober 02, 2007

EN LILLE PAUSE

Jeg fik slået græs efter arbejde, mens datteren lavede mad. Landmanden og sønnen holdt fyraften sammen med mig, og nu har de unge taget hver sin bil til hver sin aktivitet. Landmanden er ude for at flytte al indlagringsgrejet hjem, for kølehuset er fyldt nu, så resten skal lægges ind i kartoffelhuset.

Der er vasketøj, der skal vaskes, hænges op og lægges sammen, men først tager jeg lige en kop te og en bid mere af Flagermusmanden af Jo Nesbø. Landmanden har også bedt om assistance, så han ringer, når der skal bruges en dirigent til at få grejet rigtig på plads.

Vores tværfaglige konferencer er kommet godt fra start, synes jeg, og første undervisningsdel gik godt i dag, nu skal jeg have kigget på papirerne til i morgen, og jeg glæder mig, for der er et par unge sygeplejersker, som er så engageret, så det bliver skønt at undervise dem.

Men først en tepause :-)

14 kommentarer:

  1. Det tror jeg gerne Helle, han har ihvertfald fået min opmærksomhed

    SvarSlet
  2. Jeg må bare beundre din evne til at få rigtig meget fra hånden, Lene! Din te-pause er dig vel undt!

    SvarSlet
  3. Nina, Tak, lige nu er det en nødvendighed, om en uge eller lidt mere går jeg ned i tempo ;-)

    SvarSlet
  4. Dejligt at høre at alt er som det helst skal være: Daglige rutiner og unge mennesker der skal afsted til hver sit og fruen der lige slapper lidt af inden landmanden kalder! Mmmmmm..... Lene det oser af hygge og en dejlig familie!Knus herfra...

    SvarSlet
  5. Lene... jeg er fuld af beundring for at du kan skabe dig tid til en te-pause i din travle dag. Det er nemlig vigtigt at holde sine pauser.

    SvarSlet
  6. Fuldt fortjent - sov godt ;o)

    SvarSlet
  7. Hvor er det godt at du husker pausen, Lene - den glemte jeg dengang, og det var IKKE sundt!

    SvarSlet
  8. fru koch, jeg har en dejlig familie, så alt er som det skal være :-)

    Marianne/shabby, pauser er nødvendige, og realisme ligeså, så lige nu har jeg droppet at lave nyt undervisningsmateriale, men kører det gamle skyts frem endnu engang ;-)

    sister bonde tak i lige måde :-)

    Ella, Pausen er holdt for jeg prøver at lytte til kloge kvinder og deres erfaring :-)

    SvarSlet
  9. Glæder mig at høre, at konferencen gik godt.... dejligt med engagerede kollegaer, men jeg tror nu også, de har en yderst kompetent underviser. Go' fornøjelse :)

    SvarSlet
  10. Tak skal du ha Jette

    SvarSlet
  11. Jeg synes, lige som de forrige, at du er dygtig til at få det hele til at fungere med job, undervisning, landmandsliv, børn, arbejdet i huset ... Og det glæder mig, at du sørger for tid til dig selv med tepauser og gode bøger.

    SvarSlet
  12. Små pauser må der til, ellers kan batterierne ikke blive ladet op. Det har du jo selv lært os, men jeg er glad for, du også selv husker det.
    Engagerede mennesker..gør engagerede undervisere. Fortsat held og lykke og god arbejdslyst.

    SvarSlet
  13. Tak madame, det giver sig selv, for selvom jeg godt kunne se, at noget trænger til at blive gjort, så er jeg for træt i de her dage.

    Tak Johanne, undervisningen gik godt, og det giver mig energi, men pauserne er vigtige, ellers brænder vi ud :-)

    SvarSlet