torsdag, oktober 25, 2007

SKAL JEG RATIONERE?

Jo Nesbøs bøger om kriminalkommissær Harry Hole og Oslo Politi har fanget mig fuldstændig. De første fem bøger er slugt (ikke alle i denne ferie), og nu er de næste to reserveret, men de er også de sidste, en ny er dog på skrivebordet, så måske skulle jeg sætte læsetempoet ned, for hvad skal jeg så læse?

Nå hvad gør dem så gode, spørger du nok?

Du får ingen svar, for jeg kan ikke det med at analysere og tolke, men jeg kan godt lide hans stil, denne efterforsker, som gang på gang ryger i alkoholfælden, når livet bliver for grumt, men som også gang på gang hiver sig op igen. Nu har jeg så læst et interview med Jo Nesbø og læst på hans hjemmeside, så en happy ending for Harry Hole får jeg vist ikke, men nu er jeg forberedt ;-)

Er du til krimier, skulle du prøve disse bøger.

10 kommentarer:

  1. Jeg når ikke at få noget læst i denne tid, og hvis jeg endelig gør...falder jeg i søvn... mon jeg er i underskud??

    SvarSlet
  2. Jeg kan kun være enig, jeg har læst ham, så snart den næste blev oversat... men jeg har det også som du, jeg kan ikke forklare og analysere hvorfor, jeg kan bare føle, at det synes jeg er godt.

    SvarSlet
  3. Jette, kan du så passe på dig selv, men jeg har også et stort søvnbehov, så læsning bliver på bekostning af ting, der skulle være ordnet herinde ;-)

    SvarSlet
  4. Helle, vi må så vente i spænding på næste udgivelse :-)

    SvarSlet
  5. Tak for en rigtig god idé, Lene. Bøgerne skal absolut læses her hos os.

    SvarSlet
  6. velbekomme madame :-)

    SvarSlet
  7. Endnu en krimi til den i forvejen lange liste - og bunke af allerede indkøbte bøger. Jeg kan også godt lide, når man får noget af personen bag detektiven/politi"personen" med i bogen.

    SvarSlet
  8. Uha, der er lige sådan, jeg har det med Morse. Herlig beskrivelse, Lene!

    SvarSlet
  9. Jeg liker også Jo Nesbø og Harry Hole. Det er noe så hjelpesløst over den mannen - den sistnevnte, altså. Og hva du skal lese? Bøker råker man aldri opp for.

    SvarSlet
  10. Conny,føj du bare den serie til læselisten :-)

    Nina, nemlig :-) Morse kan jeg også lide.

    Hege, hjælpeløs og alligevel stærk, og så kvajer han sig som vi andre. Jeg elsker serier, og føler et stort tomrum, når jeg er færdig, men du har ret, der er altid nye bøger at læse :-)

    SvarSlet