onsdag, maj 13, 2009

FRYSER MAN DEM?

Aftenen er tilbragt foran fjernsynet med en lille feel-good film, hvor jeg nærmest ikke kunne abstrahere fra Meg Ryans udseende, hun har da fået læber og andet i ansigtet modelleret. Sørgeligt, jeg har ellers altid været vild med hendes ansigt.

Morgendagen byder på en fridag, hvor det store kagebageslag skal stå. Jeg har tænkt mig at bage bradepandekager, gulerodskage og banankage., mon ikke 6 styks slår til? Vi bliver 60 – 70 personer lørdag eftermiddag.

Nu spørger jeg så alle I kloge kvinder og mænd. Fryser jeg dem i morgen? Og tager dem op lørdag morgen? Jeg skal ud og køre motorcykel lørdag formiddag, så jeg kan ikke gøre noget ved dem.

Alternativet kunne være at putte glasur på dem i morgen og så håbe på, at de stadig holder sig svampede til lørdag.

Hvad ville du gøre, hvis du var mig?

10 kommentarer:

  1. Min kloge kæreste mener nok banankage kan klare en tur i fryseren, gullerodskage derimod er han ikke sikker på.
    Han tviver dog meget stærkt på at noget af det kan holde til lørdag uden frys... på den anden side, siger han.. hvis det du laver er en sukkerbrødsdej med noget fyld, burde det fint kunne fryses!

    Håber det kan bruges :)

    SvarSlet
  2. Tak Pernille, jeg vil ikke betegne dem som sukkerbrødskager, jeg mener jeg før har puttet gulerodskagen i fryseren. Jeg tænker lige videre :-)

    SvarSlet
  3. jeg ville smide begge slags i fryseren, ingen problemer der

    SvarSlet
  4. Jeg bager temmelig meget og med de kager, du har valgt, ved jeg, at de fint vil holde sig til lørdag uden at du putter dem i fryseren. De er jo begge ret svampede. Jeg ville heller ikke lægge f.eks. chokoladekage i fryseren for bare 1-2 dage.
    De skal selvfølgelig i plastikpose.

    SvarSlet
  5. ....Jeg ville vente til så sent som muligt med at lægge glasur på.

    SvarSlet
  6. Synes da ofte, at de bliver bedre af en omgang i fryseren, saftige og gode.
    God tur og kør - som sædvane - forsigtigt.

    SvarSlet
  7. For nu at drille lidt, Lene, så er mit svar, at jeg ville smutte forbi bageren. Men jeg ved godt, at der er mere krudt i dig, end at du vil lade dig nøje :-)

    SvarSlet
  8. Sister, jeg tænker så det kanger, for kan de være i fryseren?
    Og tak, vi skal nok :-)

    Ha Madame, du kender mig ;-) De bager ikke så gode kager ;-)

    SvarSlet
  9. Uaaargh, de der fiskenaeb kvinder nu skal udstyres med, er bare saa grimme! Mht kagen, ehmmm... saa er jeg vidst ikke den rigtige til at give raad!

    SvarSlet