fredag, juni 08, 2012

FERIE

Pludselig i går gik det op for mig, hvorfor der er så koldt. Jeg har ferie fra i dag, 10 dages fridage og feriedage, det er dog ikke sommerferie, men derimod vinterferie. Egentlig skulle jeg have haft ferie fra i går og være på vej til Stockholm på motorcykel, men landbruget ville det anderledes, så jeg har byttet et par dage og er så endt med  de 10 dage frem for de 8 dage. Det er heller ikke så ringe enda, men vejret behøvede jo ikke at skele til navnet på min ferie. Stockholmturen må vi så se, om vi kan tage en anden gang.

Jeg havde rundstykker og brunsviger med til formiddagsteen i går, vores sekretær havde også rundstykker med, så der blev rigtig spist igennem. Vores sekretær havde lige haft fødselsdag, 67 år! Og hun har heldigvis ikke planer om at stoppe, hun er guld værd, så vi fryder os over hver dag, hun fortsætter med at arbejde.

Jeg sagde det højt på arbejde, at jeg ikke ville lave arbejde i min ferie, for jeg ved jo godt, at den er gal. Jeg synes, det er sjovere at læse arbejdsmail, tænke ideer og læse artikler end at ordne have, strikke, rydde op, lave mad osv. Det skal stoppe nu, jeg skal have fundet noget, som interesserer mig lige som landmanden og hans hundetræning. Istvan er så dygtig, at andre får ambitioner på deres vegne. Lige nu træner de 3 gange om ugen sammen med andre, men hver dag træner de ude på plænen. Istvan elsker det, han hopper rundt, så snart han ser landmanden i jagttøjet. Hver træningssession slutter med leg, og jeg bliver glad af at se på de to, der har noget ganske særligt sammen.

Fredagens regnvejr er endnu ikke startet her, der er gråt, men luften mærkes dejlig frisk. Må din fredag blive frisk og fyldt med ting, du synes er interessant.

P1030457

10 kommentarer:

 1. Her er regnen lige startet for et kvarters tid siden. En stille regn, sikkert uden de mange mm., men lidt har også ret.
  Sidder med en kop kaffe i den åbne gangdør og nyder det på de knastørre planters vegne.
  Guldregn.

  Må jeres dag blive våd!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Farmer, jeg tror nok at min landmand ønsker at regnen falder kun hos dig :-)

   Slet
  2. Jaså, jeg troede, at det også var tørt på jeres kanter.
   Her gav det 17 mm. Det var i sidste øjeblik!

   Slet
  3. Farmer, vi havde ikke brug for regnen, men det gjorde heller ingen skade. Godt at I fik regn.

   Slet
 2. Jeg ville ønske, at jeg engang vil finde et arbejde, der glæder mig så meget, som dit arbejde gør dig:-)
  God ferie !

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Miri, det vil jeg også ønske for dig :-)

   Slet
 3. Når du nu har vinterferie - er det så din skyld, det er så koldt?
  Det passer nu mig helt fint, for det er ikke tid at gå i sommer-tempo endnu. Og vi har læ og lune i drivhuset, som dette år er ryddet og til at sidde i. Der drikkes the og læses!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, der er ganske vist, det er min skyld ;-) Det lyder hyggeligt med et drivhus til at nyde teen og en god bog

   Slet
 4. .. Kunne du ikke holde din ferie på et lidt andet tidspunkt så vi kan få lidt varme igen?
  Og du MÅ i øvrigt slet ikke arbejde i din ferie!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Stine, jeg lover dig, aldrig mere holder jeg vinterferie i juni :-) Og nej jeg må ikke arbejde, og jeg øver mig i at lade være.

   Slet