mandag, juni 11, 2012

FERIEDAGE

Ferietid betyder tid til Frisør, Fodterapeut og eFtersyn af tænder. I dag er håret gjort klar til den sommer, der vel snart kommer. Først tog jeg dog en tur ned til min fars hus. Jeg havde sat en gartner stævne, som arbejdede sig til varmen udendørs, mens min søster og jeg gjorde ditto indendørs. Min frisørtid betød, at jeg kun var dernede i formiddags. Vi var effektive, det bliver man altid sammen med min søster. Der holdes ikke ret mange pauser, så jeg fulgte trop, selv om jeg er et dedikeret pausemenneske. Det betød så, at mens jeg fik lyse striber i håret, var jeg nærmest ved at falde i søvn. Det havde set lidt dum ud, hvis jeg var faldet forover i stakken af sladderblade med stanniol i håret. I morgen gælder det fødderne, og på onsdag tager jeg til staden og sikrer mig et blændende gebis.

Gebisset skal ikke bruge til at læse krimibøger, med mindre jeg bliver så bange, at tænderne klaprer. Jeg har lige afsluttet nr. 4 bog om den Skaldede detektiv. De er blevet læst i vilkårlig rækkefølge, det har nu ikke betydet noget, jeg har følt mig godt underholdt. På bordet ligger en bog af S.J. Bolton, men jeg overvejer, om jeg skal prøve en ikke-krimibog nu. Sidste bog jeg læste af Bolton var god, den var fængende og spændende, dog ikke så skræmmende, som den første jeg læste.

Huset roder, søndagen blev brugt med absolut minimum af energi og sluttede af med hyggelig aftensmad hos svigerinde og svoger. Igen i dag har jeg haft ting med hjemme fra min far, så der skal skabes plads. Det er ubegribeligt, hvordan vi kan have så meget plads og så alligevel have fyldt op overalt. DET gider jeg ikke spekulere på nu, jeg vil glide ind i bøgernes verden og nyde ferietiden.

P1030470

16 kommentarer:

 1. Det er deilig med ferie. Selv har jeg tirsdag, torsdag og mandag igjen med elever og så litt kontorarbeid før jeg avslutter skoleåret og har fri i 8 uker. Det blir deilig! God sommer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Steinkjerringa, lige på det her tidspunkt gad jeg godt være lærer :-) men med lærerforældre ved jeg jo hvad det indebærer resten af året, så du har al min respekt :-)

   Slet
 2. Dejligt med nogle gode feriedage, jeg snupper et par stykker af samme slags sidst på ugen. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Inge, det bliver godt :-)

   Slet
 3. Hyggelig F-dag, dog uden Fodbold?

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, gemalen er kommet hjem fra hundetræning, så nu er der også Fodbold i huset ;-)

   Slet
 4. Håber du vil nyde dine feriedage lige så meget. som jeg lige har nydt mine to ugers vinterferie, og så er der kun tre uger til første sommerferieuge.
  God foddag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette, ja når jeg er færdig med vinterferien er der to uger til sommerferien :-)

   Slet
 5. Hold op, hvor har du mange jern i ilden, men jeg fornemmer faktisk, at du også er god til at slappe af, gøre ting for dig selv og lade noget andet ligge. Ikke nogen dårlig egenskab.
  God ferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eva, jeg er rigtig god til at slappe af :-)

   Slet
 6. En skøn blanding af aktiv og afslappende ferie, hvor der også er tid til at forkæle dig selv, det er ikke så dårligt...Fortsat god ferie..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, forkælelse skal der til :-)

   Slet
 7. God læsefornøjelse - sjovt, at du synes, at rækkefølgen af Dan Sommerdahl-bøgerne er ligegyldig. Jeg har også læst (hørt) dem i vilkårlig orden og ærgrer mig nu over det. Men nu mangler jeg kun etteren ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ellen, jeg vil da helst have læst dem i rækkefølge, men det gjorde ikke noget for det at kunne følge med i personernes indbyrdes forhold ;-)

   Slet
 8. Er det ikke sådan at jo mere plads man har jo flere ting samler man? Sådan er det i hvert tilfælde her på matriklen. Jeg både gruer for og glæder mig til den dag jeg skal flytte for så kan jeg vel komme af med alt skramlet! Rigtig god ferie til dig ønskes af

  fru Jensen
  Gudhjem

  P.S. Selv nøjes jeg med en weekend i huset i Sverige, det glæder jeg mig voldsomt til. Så er det min tur til at komme til frisør:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og god tur til dig fru Jensen, det lyder hyggeligt med et hus i Sverige :-)

   Slet