tirsdag, august 21, 2012

DET VAR SÅ DEN MANDAG

Den fløj af sted, fra jeg stod op klokken fem, til jeg gik i seng klokken ti om aftenen.

9 timers arbejde. På papiret så det ud til, at mit lille team havde en let opgave, men dagen blev hurtigt fyldt op. Information, praktisk hjælp, psykisk støtte, modtagelse af ny patient, alt sammen noget, som der tager tid, og inden jeg fik set mig om, havde jeg været på arbejde i ni timer og kunne skynde mig ned i omklædningsrummet.

En times kørsel senere holdt jeg foran plejehjemmet. Min far og  jeg spiste aftensmad sammen på terrassen, vi snakkede høst og studerede postkort, som min far havde fået. Bagefter spillede min far mundharmonika for mig, inden vi kørtte en lille tur på landet for til sidst at havne på Borgvold. En softice og en bænk ved søen. Ren nydelse.

P1040161

En times kørsel hjem, en halv time på sofaen og så i seng.

Nu er jeg klar til tirsdagens dont, arbejde, hjem og så af sted til mit første 5 km løb. Første er ikke helt korrekt, jeg har for en del år siden været til et løb, men da gik jeg halvdelen af tiden. I dag har jeg intentioner om at løbe hele vejen. Nu får vi at se, jeg glæder mig til at prøve.  Jeg håber, du også har noget at glæde dig til på denne tirsdag i august måned.

10 kommentarer:

 1. Du ejer virkelig evnen til at trives i din hverdag. Og det er en stor gave :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Miri, bloggen hjælper mig til at holde fokus, jeg kunne godt have skrevet et indlæg, som satte fokus på hvor træt jeg er lige for tiden, men det gider jeg ikke selv læse :-)

   Slet
 2. Åhhh et dejligt og fredfyldt billede.. Pøj pøj med løbeturen i dag. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Inge, der var også fredfyldt der :-)

   Slet
 3. Held og lykke med løbeturen, og sikke et dejligt billede..God tirsdag til dig..

  SvarSlet
 4. Glæder mig til at høre om løbet! Seje.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte, jeg gjorde det :-)

   Slet
 5. Du er godtnok sej, 5 km...LØB. Lyder til du havde en go´ mandag, travl...men på en go´ måde. Her på matriklen høstes der ...næsten...i døgndrift. Så der smøres madpakker, laves kaffe, og serveres varm mad i marken. Nok noget af det bedste man kan være med til. Hilsen Joan M.

  SvarSlet
  Svar
  1. Joan, jeg nyder at læse at du trives med høsttiden. Det har jeg desværre ikke altid gjort, men nu gør jeg. Og snart er vi også i gang :-)

   Slet