søndag, august 19, 2012

EN DEJLIG DAG

Da mine forældre holdt guldbryllup, startede vi i kirken med en festandagt. Da min moster og onkel havde guldbryllup, startede vi også i kirken med en festandagt. Begge gange var det en perfekt måde at skyde en fest i gang på.

Lige nu sidder jeg midt nat og nyder tanken om en dejlig dag. Svoger (en af mange) blev 60 år og valgte at starte dagen med en kirkekoncert, ikke af professionelle men udført af flere af gæsterne. Han stod selv for akkompagnementet, gammel festmusiker, nu teologistuderende på sine gamle dage. 60 året markerede også farvel til lærerjobbet og goddag til fuldtidsstudiet. Han har været fuldtidslærer og studerende på samme tid igennem flere år, nu skal drømmen om at blive præst leves ud. Jeg beundrer ham, han har aldrig gjort tingene halvt, han har altid haft modet til at turde være sig selv og gå efter drømmene. Og han er den, der startede min drøm om at prøve en retræte med sine fortællinger om retræter i Sverige.

Vi havde søn og svigerdatter med, og det betød, at jeg slet ikke skulle tage noget af den to-timers vej hjem, så jeg fik lov til at sove. Sønnen overtog rattet halvvejs og førte os sikkert hjem til sine svigerforældre. Nu skal de have lov til at nyde det unge par. Over på sjælland har min familie fået lov til at nyde datterens selskab. Hvert andet år holder vi 16 fætre og kusiner familieweekend sammen med vores ægtefæller, børn og vores forældre. I år faldt det så desværre sammen med denne fest, så vi delte os.

Om lidt står solen op, mens jeg går i seng. Nattemperaturen er lun og mild, må din søndag også blive sådan.

IMGP5554

2 kommentarer:

 1. Det var dog en dejlig historie med din svoger, der følger sin drøm og læser teologi. Jeg kan kun anbefale begge dele!
  Også vi kørte rundt på vejene midt om natten efter en fest!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte og en inspirerende historie. Når det er af de årsager, at vi kører rundt om natten, så gør det ikke noget :-)

   Slet