fredag, august 17, 2012

PROBLEM ELLER UDFORDRING?

Det bliver tydeligere for hver fridag jeg har, jeg er alt for optaget af mit arbejde. Jeg får nærmest en nedtur, når jeg skal planlægge hverdagsfridagene. Jeg vil meget hellere læse artikler eller arbejde videre med noget af det, jeg har i tankerne end at rydde op, vaske vinduer, plukke bær, bage eller gøre sønnens striktrøje færdig. Jeg kan slet ikke finde ud af at få hverdagfridagen til at fungere, så jeg bliver helt taknemlig, hvis landmanden stikker sit hoved ind og beder om hjælp til et eller andet.

Nu er klokken 10, jeg havde lovet mig selv en bytur, hvis ovennævnte ting var på plads i formiddag, jeg skal vist i gang, hvis det skal nås. Jeg har også lovet sønnen lækker oksesteg med kartoffelsalat til aftensmad.

Min chef vil gerne have mig på fuldtid, men jeg holder tilbage, fordi jeg kan mærke, at 30 timer om ugen kombineret med regnskabs/kontorarbejdet er rigeligt for mig, især de dage, hvor jeg er i plejen. Til gengæld har mine to specialedage synliggjort, at jeg har en del hængepartier, som skal tages fat på i den kommende tid. Der er masser af spændende oplevelser på arbejdsfronten foran mig i det her efterår. Vi skal afholde temadag for hele det tværfaglige personale inklusive et andet apopleksiafsnit om neuropædagogik. Det er heldigvis ikke mig, der underviser, jeg skal blot være kursusleder. En kollega og jeg skal fortælle til en sygeplejefagdag om, hvordan vi arbejder med risikofaktorerne Kost, Rygning, Alkohol og Motion, også kaldet KRAM. Vi skal også fortælle om vores arbejde med omsorgssamtaler til børn af hjerneskadede forældre til en temadag. Jeg skal til Barcelona sammen med en ergoterapeut og jeg skal starte på næste diplommodul i oktober.

På hjemmefronten er det min nye interesse, løb, der er i fokus. Hvordan mon det går på tirsdag eller til DHLstafetten? Kan jeg overhovedet løbe 5 km? Vi får se.

Nu må jeg i sving, planen er at slå dej op til boller og så plukke stikkelsbær i hævetiden. God musik må findes frem til vinduesvask og trøjen skal snuppes i pauserne. Byturen dropper jeg, jeg er jo ikke den store shopper alligevel. Fredagen er i gang, nu må jeg i gang. Må din fredag blive en god optakt til weekenden.

P1040148

8 kommentarer:

 1. Og en god fredag til dig, du har jo nok at se til..;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemarie, jeg har reduceret i planerne, som sædvanlig; det sker næsten altid, når der ikke er en deadline :-)

   Slet
 2. Det er et privilegium at få lov til at folde sig ud arbejdsmæssigt, når man er færdig med at have børn hjemme. Jeg havde et rigtig spændende arbejdsliv, da jeg var i 50erne, og til jeg holdt op. Det lyder som om du også har det. Måske bliver du nødt til at vælge noget fra på hjemmefronten? Det kan jeg selvfølgelig sagtens sige. ;-)
  Men god weekend og god fornøjelse med alle de faglige, spændende opgaver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Betty, du har jo helt ret, det er et privilegium, og jeg har jo også valgt fra, men har måske ikke erkendt, at det er OK. Det vil jeg så gøre nu :-)

   Slet
 3. Det lyder spændende med alt det, du har gang i! Glæder mig til at høre om stafet-løbet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, jeg gruer lidt for det stafetløb, mine kolleger siger at vi er med for hyggen og ikke for tiderne ;-)

   Slet
 4. Er det i Aalborg, der er også er DHL? Jeg skal løbe næste mandag - og vi er der netop også for hyggens skyld. Godt nok har vi fået en løbetræner en gang om måneden, som prøver at få os til at blive bedre, men ikke bedre end de andre, "bare" bedre end os selv. Rigtig god fornøjelse, og husk på ikke at lægge for stærkt ud - tænk på at kunne løbe i mål også. Det er min taktik.

  SvarSlet
  Svar
  1. Conny, det er i Aalborg og jeg er som sagt meget spændt. Nu får vi at se hvordan det går på tirsdag :-)

   Slet