lørdag, januar 04, 2014

EN SPISELIG ADVENTSKRANS

Nu hvor det sidste lys næsten er brændt ned, kan man godt begynde at snuppe noget af pynten.


14 kommentarer:

 1. Er det mon mig, der har haft for travlt i december, eller har du slet ikke vist den adventskrans før? Det er i alt fald i rigtig god idé, som jeg vil overtage til næste advent. Jeg har jo næsten et helt år til at finde en egnet bakke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Rasmine, jeg er glad for at du kan bruge ideen. Jeg tror jeg har vist den, men det var ikke et særligt godt billede :-)

   Slet
 2. Spiselig og ikke brændbar adventskrans.. lige min stil.. og nødder kan da heldigvis tåle at være fremme i lang tid så de stadig er til at spise... god ide som tager sig godt ud. Har set noget der ligner et eller andet sted - hvor lysene dog havde fået mavebælte af kanelstænger osse.. det duftede ganske juleagtigt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Overleveren, god ide med kanel, det må jeg huske næste år :-)

   Slet
 3. Meget flot adventskål og flotte stjerner!
  Men det faldt mig næsten mere i øjnene, at noget tyder på, at nogen har været i gang med en støvsuger i baggrunden (stolene på bordet) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Conny, jeg elsker at flette stjerner. og nogen har ganske rigtig sat stolene op, så andre kunne gøre rent. Nogen havde så bare glemt at få dem ned igen ;-)

   Slet
 4. Først skal kransen vises - siden….

  SvarSlet
  Svar
  1. Charlotte, lige nøjagtig og nu fik du mig til at nynne den sang, som min mor gerne ville synge men aldrig juleaften omkring juletræet. Det måtte vi først senere :-)

   Slet
  2. Vi begynder altid med salmer og afslutter med at husbond tager klokkestrengen min svigermor har broderet (4 i alt, en til hver barn) med hele "Højt fra træets grønne top) Så synger han for - alle vers og til allersidst synger vi "Nu er det jul igen!"

   Slet
  3. Dejlig juletradition, hjemme hos os sang vi også Nu er det jul igen, men den mente min mand ikke skulle indføres hos os, da vi altid sang den hos mine forældre til julekomsammen og løb gennem huset imens. Men nu savner jeg den tradition, så måske skal den genindføres :-)

   Slet
 5. Nødder er jo også sundt så spis du bare ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemarie, jeg spiser :-)

   Slet
 6. Herligt med en lille nød :)

  SvarSlet